| stefyzore a întrebat:

Va rog frumos. deci am un sistem audio logitech Z5500 l-am achizitionat de curand, dar nu cred ca l-am montat bine pentru ca nu se aude pe cat ma asteptam respectiv 500 "Reali"cat se vorbeste despre acesta.Va rog frumos dacama puteit ajuta cu un sfat/ceva id stefyzore@yahoo.com

5 răspunsuri:
| Broadband a răspuns:

In primul rand tin sa-ti spun ca nu am un asemenea sistem dar doresc sa-mi iau unul.
un prieten si-a luta dse curand si la fel si la el: ajunge acasa il probeaza si surpriza nici pe departe 500w nu se auzea.
a doua zi ne-am dus la ala la altex de unde l-am luat si i-am explicat: doar atat scoate z5500?
si ne-a spus:
conteaza ffffoarte mult placa de sunet( un creative sound blaster e numa bun daca vrei sa scoti maxim din sistemul ala)
poate sa fie ca nu legat boxele in spate la subwoofer bine( ai pus spate la centru, sau fata)
volumul de la placa de sunet sa fie pe minim.
dai wave la 50% si volumul general la 70%( eu asa le tin pe un genius 5000) ca sa nu distorsioneze.
s-ar putea ca sistemul fiind nou sa nu se fii "format" boxele.
sau mai stiu eu ce.
sistemul se aude super tare, am un prieten care are asa ceva si chiar merita banii la cum se aude.
am citi ca se duce in 115 db.
ca sa-ti faci o idee un genius 5005 are 80db sensibilitate la maxim si Logitech se duce in 115db.
logitechu e doar la jumate, pe cand geniusu e la blana.
sper ca te-am ajutat cu ceva
seara buna!

| Broadband a răspuns:

"gentelmanZ62" cred ca nu ai auzit vazut sistemul ala in viata ta, sa nu mai zic de ascultat
uita-te pe youtube sa vezi ca ajunge la 125db nu 115db, ca sa te convingi si chiar cred, pentru ca l-am auzit la un vecin la volum maxim cu bass blana cum face,
tremura hainele pe tine...
adevarat nu as da 1300ron pe el, nu prea merita, la banii aia gasesti statie si boxe decente second hand,
uita-te si tu ce tda are! 7294
mai mult de 150w reali nu scoate magaoaia.
nu ca z5500 ar fi cele mai tari boxe, dar iti spun se aud bestial.

| papcik a răspuns:

Ba tu stii macar cat inseamna 500 watts reali straight face? eu am 2 subwoofer-uri unul de 18 inch si unul de 15 inch si ambele nu scot 200 w reali cu statie Sony straight face un Logitech daca are 65 de watts e bine oh go on

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat