anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog frumos va dau cont pandada level 8 si va mai si creste si va rog frumos va dau cont pandada pe unul de club penguin membru+ va dau cont la conquistador + va dau cont la Godswar (lv73)(plus HACK) + va dau cont la 4story(lv32) pentru un cont club penguin MEMBRU! cont pandada+cont conquistador+cont Godswar lv 79+hack Godswar+4story cont lv 19+hack 4story = CLUB PENGUIN MEMBRU! daca aveti sama contactati la maria.cris65@yahoo.com

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok. vladioana useru si steluta parola

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am nevoie de toate astea. Iti voi spune ceva, e un cont din start member, deci nu pierd nimic si nu iti va fi teama ca cititorii vor citi si parola. Intra pe www.icpv3.com. Este un server privat de CLub Penguin in care totul costa bani, dar nu bani reali. NU trebuie sa faci chestii plictisitoare, trebuie doar sa downloadezi ceva. Crede-ma, si eu urasc sa fac task-uri si survey-uri, acest site este perfect si crede-ma, in curand te vei indragosti. Tot este la fel, nimic nu este schimbat numai ca coinsii atat de nefolositori in simplul joc club penguin se transforma in ca si bani de membru in ICPV. Intra. Daca nu-ti place nu trimite mesaje negative, nu te vor ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-a dus.laso balta man!crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am jucat iCPv3 ci un item costa 1 mie dacă ai bani peste suma itemului

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe club penguin am eu unul parola e viteaz si numele Viteazul1 id meu este cami_14_teo da-mi plz cont club pandada

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sallok am eu un cont de club penguin
accepta prietenia pe mess si imi dai contul pd si eu cel de club pengin ok papapap-papapa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca iami dai contul de poandada
pot stai fac rost de cont la club penguin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va rog care ma ajuta sa imi fac cont pandada ale 13 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A