| dark1angel a întrebat:

Va rog mult ajutati-ma! dau funda Nu mai pot pune melodii pe telefonsad. Cand dau la folderul sound mi se spune: Windows nu a gasit G:\\Sony.exe. Verificati daca ati tastat corect numele apoi incercati din nou. Pentru a cauta un fisier faceti click pe butonul Start apoi pe cautare.

1 răspuns:
| Miruna_Romanescu_1999 a răspuns:

Hei! Eu am 2 solutii, depinde pe care vrei s-o aplici. Din pacate acesta este un virus, deci primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa dai scan la tot HDD-ul si driverele ca sa il stergi pentru a nu-ti distruge toate stick-urile sau cardurile de memorie.
1.Sus ai o bara de adrese in G:\ sau in ce driver pui cardul de memorie sau USB-ul(D:\, E:\ etc.). Acolo introduci asta "G:\"numele folderului sau fisierului"" fara ghilimele si iti afiseaza toate folderele si fisierele de acolo. S-ar putea sa-ti dea posibilitatea de a alege "numele fisierului".Ink insa o eviti si dai ENTER.
2. Aceasta e mai simpla. Dai asa: Start->Run->WinRar->computer(sau my computer pentru XP)->G:\(sau celelalte drivere, cum am zis si mai sus)-> Fisierul sau folderul in care se afla melodiile. Cam asta e! Succes!