| ella4k a întrebat:

Va rog mult ce stiti despre jean de la craiova sa-mi spuneti si mie va rog mult... v-am pupat

Răspuns Câştigător
| AndreeaSiAndra a răspuns:

Jaen de la craiova

a fost la dansez pentru tine a luat locul 1 cu partenera lui sandra

are 39 ani un baiat de 20 de ani si o fata e un manelist, un om al muzicii de genul celor care le place muzica ritmata, uneori lenta de inima si dor pe placul tuturor.

a fost la serviti va rog in primele editii din 10 si 11 iulie, la Pro Tv, de la 20:30. El a facut deliciul clientilor pensiunii si a telepectatorilor Pro Tv cand s-a lupta cu vitelul pentru ugerul vacii, doar ca sa isi duca la bun sfarsit sarcina primita de la Nea Marin.

12 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Un om care nu e destul de important sa apara pe wikipedia banuiesc?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Jean de la Craiova este un manelist, un om al muzicii de genul celor care le place muzica ritmata, uneori lenta de inima si dor pe placul tuturor.

| Bishop a răspuns:

Jean de la Craiova este din Craiova big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dvdew

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anti manele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jean de la Craiova este un mare cantaret la pian si chitara, mai ales cu vocea.Imi place cum cantasi o sa-mi placa.
Niculescu Cosmin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e nascut pe 24 noiembrie.si anul acesta a facut 40 de ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurele lucruri pe care le stiu este faptul ca este cantaret de manele si ca a lansat o propozitie devenita destul de celebra:''VA PUPA JEAN".

| Johnny_3038 a răspuns:

Jean de la Craiova a facut spectacol in emisiunea "Serviti, va rog!", in primele editii din 10 si 11 iulie, la Pro Tv, de la 20:30.
El a facut deliciul clientilor pensiunii si a telepectatorilor Pro Tv cand s-a lupta cu vitelul pentru ugerul vacii, doar ca sa isi duca la bun sfarsit sarcina primita de la Nea Marin Barbu: "Trebuia sa mulg vaca de trei ori pe zi, dar era acolo si vitelul care voia sa suga, astfel ca mai aveam putin si ne bateam." Telespectatorii Pro Tv il vor putea urmari pe Jean de la Craiova vineri si sambata seara intr-o alta ipostaza hazlie, cand o turma de oi il alearga ca sa bea din apa adusa de el de la izvorul aflat la 3 km distanta de pensiunea "Serviti, va rog!": "Dupa ce m-am aventurat prin pante abrupte ca sa gasesc izvorul, m-am intalnit cu oi insetate care au vrut sa-mi ia apa. M-au alergat de mi-au iesit ochii din cap, dar am scos-o la capat pana la urma si am adus apa la pensiune asa cum mi-a cerut Nea Marin", isi aminteste Jean.

| AlessiaLoveNick a răspuns:

Andreea : vezi ca jean nu are 39 de ani, are 35 waiting