anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati.eu cant si ma strofoc dar nu stiu daca sunt buna.am momente cand ridic vocea prea tare.cu cine pot vb si eu ca sa-mi spuna daca am voce sau nu? ca sa nu ma mai chinui

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu incerc sa cant si nu stiu daca imi iese si de cate ori ma inregistram cu telefonul imi scadea moralul as incerca sa spun profesoarei de muzica dar mi-e frica ca o sa inceapa sa rada dar daca tu stii ca ai vocea destul de frumoasa CURAJ!

| Nowingsangel a răspuns:

Du-te la cineva specializat.
Cred ca exista Palatul copiilor sau culturii in orasul tau. incearca sa te duci la profesorul de canto. Dar poti sa astepti si tu putin sa incepem scoala si sa intrebi profesorul de muzica.

Sper ca ti-am fost de folos.

:*

| Rαluςα a răspuns:

Eu cred ca tu canti frumos dupa felul de a te exprima prin vorbit si prin felul de a scrie. tu nu scrie cum scriu alti:love struck te uby...:. bla bla bla... pot primi fundita?

| Andrutza_5365 a răspuns:

Incerc de vreo cativa ani sa cant si nu sunt sigura daca ma pricep la lectii de canto am fost mai de mult dar profesorul nu ma mai chema la spectacole.Asta mi-a dat de inteles... daca tu crezi ca ai voce de ce nu CANTA.

| Andrutza_5365 a răspuns:

Sper sa-ti fie de folos cele doua mesaje de mai sus a le mele!