Eram in L. A. in iunie, o mica relaxare cu familia. Eram si sunt un fan Michael. Ma plimbam prin oras cu masina dimineata, fara stres, fara griji, parca dormeam. Si dintr-o data galagie, tipete, ambulanta, politie... Ma uit in spate. O armata de reporteri. Ce naibi, cand am ajuns asa vedeta? Au trecut pe langa mine, eu mi-am vazut de drum. Si opresc la un restaurant sa mancam. Aia toti acolo plangeau. Ce s-a intamplat? A murit... Toti in cor! Cine? Cand am auzit am inceput si eu sa plang Am vazut intreaga poveste LIVE, tot ce se presupunea. Sunt atatea minciuni, nu ai cum sa stii adevarul. Doar Michael stie adevarul. Era foarte bolnav, foarte slabit, facea mari eforturi pentru a se pregati de turneu, inregistra cu mari dificultati. Si-a nenorocit sanatatea cu pastile. Omul asta are o poveste de viata tragica! In spatele celebritatii, era iubit de toata lumea, s-a ascuns mereu o mare suferinta, o nefericire. Si de atatea ori spunea ca oricand ar renunta la celebritate pentru iubire si fericire. Din punctul meu de vedere, condamn familia artistului care nu i-a fost niciodata alaturi, insa el a avut puterea sa-i ierte.
RIP MICHAEL!
Cred că intr'adevăr era foarte bolnav cu inima, dar la vârsta la care a murit pot spune că nu era aşa batrân. Odihnească'se în pace!
Nu sunt fan dar el a murit din cauza ca a fost omorat de respectivul doctor, dar la randu lui doctorul a fost pus de altii deoarece mickael valoreaza mai mult mort decat viu
astept fundita
Abh ai fost tu plecata si intre timp a murit saracu de tristete el a murit din cauza ca a lut ceva pastile prescrise de doctorul lui
pa pa
Faza e ca s-ar putea sa nu fi murit si sa fi fost o inscenare.Am citit articole din strainatate si declaratii ale unor oameni care sustin ca acesta traieste.Si in plus, multe vedete vorbesc despre acesta la prezent.
Daca a murit...cica a murit din cauza unei supradoze de Demerol administrata de Conrad Murray, "minunatul" sau medic.
Oricum, daca a murit sau nu vom afla noi, dar mai incolo.
anonim_4396 întreabă: