Hey buna.Si eu sunt fan inrait MJ:X, dar am decat 14 ani...despre concertul Dangerous din 92'...pey l-am vazut la tv mi-a placut foarte mult, practic eu crea magie pe scena, era un perfectionist[apropo ai fost la concert?]. Despre This is it vreau sa spun ca pe mine m-a uimit si la repetiti era cel mai bunl-am vazut la cinematograf si acasa[de 100 de ori]nu ma satur sa-l privesc.
Iar de toate ascuzatiile de pedofilie[asta e cea mai penibila chestie, Mike n-ar fi facut asta in viata lui] si in plus dupa ce a murit prima acuztie s-a dovedit neadevarata, iar tatal copilului[sau copilul, nu mai stiu sigur]am inteles ca s-a omorat.Pey degeaba se omoara dupa ce l-a bagat in pamant pe saracul Mike...deci multe s-au spus putine au fost adevarate
P. S.:Legend live forever
Ascult orice parere legata de regretatul megastar-M. Jackson,, concertul din 1992, sau magia pe care o raspandea an jurul sau, etc.
GOOD EVENING! va recomand sa ascultati intr-un moment de liniste, foarte profund mega-hit-urile. She's out of my life-Human nature-I just can't stop loving you, pentru toti acei fani adevarati M. Jackson/
Buna robert eu am 13 ani si sunt fan inrait michael jackson si de ce zici fani peste 30 de ani astia mai mici ce au ca doar au acelasi idol nu?
Bii26 întreabă: