Asa esye, nu cinta ele cinta banda, sau cinta doar citeva.Pe de alta parte daca aia au doar un gen de muzica, aia cintata asa cum arati tu, e si normal sa ti se para toate vocile la fel.
Dai la jalea de indieni ca naspa mai sunt Frate nici noi nu suntem cine stie ce, dar cu aia parca e prea de tot nun stiu dar is ciudati rau. Femeile la fel negricioase, cu aceiasi figura toate, zici cas trase la indigou, vorba ta nu doar vocea o au la fel si figura la fel.
Barbatii al fel aceleasi trasaturi.Cred ca is ceva raza de oameni gen cum is si chinezii, te uiti la ei si toti is la fel
Asiaticii astia dea lungul timpului, nu sau prea amestecat cu alte rase, cu alte neamuri, de aia au ramas asa naspa acu pe bune, datorita lipsei de diversitate sa conturat acele caractere, care nu prea is asa bune.
Uite romanii, sau europenii, salvii au venit peste ei, s-au amestecat de nici nu mai stie nimeni care de unde au venit, in felul asta s-au diversificat, s-a format alta natie, cu alte caractere, sau pastrat de la toti cate ceva bun si de aia europenii arata si is mai buni ca restul planetei, cel putin asa a fost pana acu inainte de razboaiele alea mari.
Astazi deja lumea sa mai amestecat, dar continua din ce am vazut indienii si chinezii sa isi pastreze tot linia aia, care de fapt nu ii avantajeaza deloc.
Indienii se casatoresc doara intre ei, rar vezi altceva, chinezii, parca mai se mixeaza cu albi, dar inca putini.
De aia toate au aceiasi voce is scose doar din aceiasi fabrica, doar din India nu au fabrici si prin alte tari de facut oameni
DrooscaavbreRubenaebre întreabă: