Nu l-am iubit si nu eram asa de inebunita pana sa moara, dar si atunci il iubeam! acum a devenit o moda cum ai zis si tu! dar inainte se auzeau tot felul de zvonuri despre el!(si nu bune, din contra foarte rele, care te facea sa-ti schimbi parerea instantaneu)chiar cum a zis si Michael nu trebuie sa credem toate prostiile din ziare, el a fost cel mai bun si va fi in continuare in inimile nostre, a celor ce il iubesc, pentru ca el a insemnat foarte mult pentru noi! iti puteai da seama de la o posta ca inocenta sa "iti face cu ochiul"! a fost un geniu, si imi pare nespus de rau ca nu am trait in vremea lui, sunt atat de geloasa pe mama mea, mi-a povestit ca atunci cand era adolescenta mergea in dicoteca cu prietenele si dansau pe muzica MJ! e atat de tare! i love MJ and I love always! rip MJ
Eu sunt unul dintre cei care asculta MJ dupa ce a murit si imi pare rau ca nu i-am putut descoperi minunatele melodii inainte, cand traia dar asta e, mai bine acum decat niciodata.
Lumea a fost fana M. J. inca din 1984 cand "Thriller" si "Billie Jean" erau difuzate la radio si tv, chiar daca era comunism, iar clipurile se puteau vedea "pe sub mana" unde cineva avea video.Pacat ca, in ultimul timp cantecele lui nu prea mai erau difuzate. A fost o pierdere pentru. noi toti aceasta pauza.Parerea mea este ca regele a vrut sa dea lovitura cu acel concert de adio.Cred ca intentionat a facut aceasta pauza pentru a fi mai spectaculos concertul de retragere si eu sunt fana inca de cand aveam 11 ani
Eu recunosc.nu mi-a placut muzica lui si nici nu imi place. dar exact cum ai zis tu:"pff, cine ma? pedofilu ala" .am auzit persoane care ziceau chestia asta.Si acum si'au schimbat pparerea: ''saracul MJ.''vai de capu' lor...Chiar ca e o moda sau deja o fita sa iti placa MJ.
Ai si tu dreptatea ta.
E cam greu sa fii fan MJ inainte de moartea lui, mai ales daca ai pana in 20 ani(sunt si exceptii), fiindca cum spui si tu, era drept catalogat pedofil.
Plus ca dupa scandalul din 1993 s-a cam lasat de muzica.
A mai avut el o incercare in 2001 cu Invincible dar a cam esuat, raportat la Thriller, Bad si celelalte.
"E cam greu sa fii fan MJ inainte de moartea lui, mai ales daca ai pana in 20 ani"
Asta asa e...si vinovata este numai mass-media pentru ca i-a facut o imagine proasta
Pai bucura-te ca, intr-un fel sau altul, lumea a ajuns sa-ti impartaseasca gusturile.
Bine zis.Eu am auzit numai lucruri rele din presa de MJ inainte sa moara. Vroiam sa ii vad prestatia in cele 50 de concerte dar nu a fost sa fie.Are niste melodii foarte frumoase si ma bucur ca le-am descoperit acum.Mai bine mai tarziu decat niciodata
Eu recunosc ca nu eram fana inainte deoarece parintii mei desi erau fani nu spuneau nimic despre el.
Acum cand a murit am aflat de el ...si m`am si indragostit de melodiile lui si de tot ce tine de el...
pur si simplu mi-a furat inima
Recunosc, ca nu eram fana MJ de la bun inceput, si nici nu aveam cum, daca ne gandim bine eu am fost nascuta in 1996 si pana sa cresc si sa stiu ce e aia muzica el deja nu prea mai aparea la TV (si cand aparea spuneau numai rautati despre el), pentru ca daca aparea si atunci cu muzica lui sunt sigura ca imi placea pentru. ca acum il ADOR, il IUBESC, nu cred ca as mia putea trai fara muzica lui acum. Cand ii ascult muzica, simt ca traiesc, ma simt altcineva si simt multa iubire.Imi place Michel, si o sa imi placa mereu pentru ca a fost un om extraordinar de bun, mai ales cu copiii si un cantaret, dansator, coregraf de exceptie