| Cocki a întrebat:

Verisoaramea a spus:selena gomez e un ****, cea ma proasta cantareata; ma doare in cur de ea"
m-am suparat foarte rau pe ea.
ce sa fac? a)sa o bat;
b)sa o parasc;
c) sa o injur:
d)sau sa o fac sa se enerveza mai tare adica sa ascult mai mult selena gomez.
alege. daca ai un raspuns mai bun decat cele pe care le-am scris alege o varianta, daca nu scrie-mi un raspus mai bun decat cele pe care le-am spus.

Răspuns Câştigător
| Allways a răspuns:

LastChance are dreptateee! e falsaaa si se foloseste de justin! suntei orbi? selena gomez selean gomez da mai lasati-o! verisoara ta are dreptate! 1 si dc trebuie sa o omori ca si-a spus punctul de vedere?

14 răspunsuri:
| Cocki explică:

Verisoaramea a scris asta o urasc nici nu a fost atenta si a scris intrebarea la mine o omor!

| LastChance a răspuns:

E) Sa iti dai doua palme si sa iti reviilaughing)
Aleg varianta e)
laughing

| klaudytza a răspuns:

D ) asa fac cu sora mea cand ma enerveaza fac may mult ce nu-i place ei ...si ay sa vezy ca inceteaza cu astea

| DevilPinkPinkyLight a răspuns:

Eu zic ca d) sa o faci sa se enerveze mai tare adica sa asculti mai mult selena gomez

| mhg a răspuns:

M-ai făcut să râd, zău!

| Laura a răspuns:

E) să o lași în pace, că are dreptate.

| JackieSue a răspuns:

Tu te-ai suparat ca are o parere diferita de a ta si ca nu asculta acelasi gen de muzica? Serios... daca toti ne-am supara pentru prostii d`astea, unde s-ar ajunge?

| Nechifor_6610 a răspuns:

Asta este pererea verisoarei tale. Desi a vb foarte vulgar, nu trebuie sa te superi ca nu-i de aceeasi parere cu tine. Trebuie sa te superi pentru ca a vb urat. Oricum, parerea mea este ca Selena Gomez nu este cine stie ce. Ar trebui sa o admiri pentru vocea ei, nu sa o idolatrizezi. Sunt multe persoane mult mai talentate decat ea. Nu te uiti la Romanii au talent? Selena sa stii ca a POZAT NUD!

| Nechifor_6610 a răspuns:

Esti o suparacioasa care nu accepta sa fie contrazisa. AR TREBUI SA-TI FIE RUSINE!

| Ramona_1361 a răspuns:

Da dao dracu ca are dreptate varata e o mare curvalaughing

| PastilutzaColorata a răspuns:

Ce ipocrita -.-

| ramiy a răspuns:

O felicit pe verisoara ta ca a putut vedea ce curva este selnea are dreptate

| ciwpix a răspuns:

Doamneee:]]]am ras d am murit:]]ea e manelista si tu esti selenista?:]]eehh dai doi pumni si un sut in cur si da'o afara pe usha:]]si Ramy d unde sti ca selena e curva?:]]ti'a furat iubitu sau v-ati intalnit amandoua pe varianta?:]]serios acum terminati:]]

| ciwpix a răspuns:

Ori verishoarata e proasta ori tu analfabeta, papusa se scrie "o C***"pentruk este fata nu "un C***"catsi anishori ai? 6big grin:]]