Si eu sunt fan inrait hip hop adevarat, ascult si vescan e un MC foarte bun si talentat. da de cedry2k ai auzit? e cel mai mare poet pe care l-a avut Romania vreodata, mai ceva ca eminescu.arssura e baza, arssura - lumea mea e super melodia. spike si guess who incep sa nu mai cante de cartier, se baga incetul cu incetul pe comercial ca puya, dar inca e faina muzica lor.mai e doc, cu piesa genti de bani, un om deosebit la care nu ii e teama sa faca o piesa despre prim ministrul tarii, ar avea tupeul sa-l scuipe in fataaceeasi parere despre nane, vocea cam,.,.,. parazitii nu mai vorbesc, cheloo si ombladon mi se par niste genii cu simtul umorului.mai stiu foarte multi rapp-eri romani, dar mi lene sa scriu de toti ca ma apuca dimineatasti cum e, fetele se uita urat la tine pentru ca nu inteleg frumusetea hip hop-ului, doar house si maneledale-n colo sunt sigur ca vei gasi pe cineva care sa te inteleaga
Eu am 16 si mai si cant fiecare asculta ce-i place, Vescan e bun dar sunt altii si mai buni tie iti place vescan ca are multe piese de dragoste la fel si Nane cred ca asculti ganduri la miezu noptii si pnm mai ascult poate Ca o stea, Doar o sansa, dar tu nu stii decat de dragoste eu apreciez un om ca cedri2k care le spune pe fata nu canta despre p... e si asta e hip-hop tu asculti numai tampenii de dragoste nu simti mesaju piesei.
Hip-hopul nu se-nvata, E un stil de viata!
Pe care sunt mandru sa spun ca il duc zii de zii asa cum e bun sa rau
Pai drept sa spun asa mi se pare si mie, ca vescan e mai deosebit. E bun vescan pentru ca are si voce ( nu ca alti hip-hoperi din rom ), are niste versuri care mi se par foarte reale ...SA-ti spun o mica poveste:
Am un prieten care este mai emo, traieste singur, are un frate, are 14 ani si viata lui se potriveste nemaipomenit cu :
Vescan -,, Fericittul "
Si de ce nu... daca esti fata si ascult vescan nu mi se pare nimic care nu este ineregula.
Salut! stii, si eu ascult vescan, e cel mai tare! fiecare dintre noi se regaseste in versurile lui.
Eu cred ca prietena ta nustie ce e ala un cantaret cu adevarat bun!
Si sa nu iti mai faci griji ca nu este nimic nenregula cu tine!
Deci asculta in continuare ce iti place!
PEACE! RAP is The Best!
BEy!
Hei.eu-gen.,.etc.:d.nu ascult doar asa ceva.desigur ca ascult si hip hop mai"greu " doar ca nu pot sa enumar pe toti cei care mi plac ca sunt destul de multi:d. dar intr adevar...ascult mai mult melodii de dragoste.ms pentru raspunsuri:*
Listen
nu e ceva ciudat ca asculti acest gen muzical alexandra app ai acelasi nume ca al meu nu cont.
daps esti exact ca mine. eu ascult in fiecare zii vescan mai ales melodia pasari calatoare . si sa nu mai zic ca melodia cu ligia moldovan -ultima ploaie e superba . trupa asta e cel mai bun medicament pentru sufletele ranite. si pentru muzica care iti ridica moralul . versurile iti intra adanc in suflet si adeseori ma face sa lacrimez cand ma gandesc la prietenul meu care e departe de mine si de multe ori ei repeta aceste cuvinte in multe cantece de ale lor " esti departe de mine " ...
nu e ceva grav in legatura cu genul asta de muzica. si colegamea ma bate la cap mereu. mereu sunt cu ipodul si ascult vescan, justus, spike, teasta, nane, grasu xxl. cu toate ca ea nu intelege nimic din muzica pe care o ascult ( metionez : sunt intr-o alta tara ). astia fac hip-hopul asta e muzica mea. care ma unge pe suflet
si daca s-ar da muzica a celor de la vescan albumele lor s-ar vinde ca painea calda!
so. eu cred ca e bine ce muzica asculti si las-o pe prietena ta nu o baga in seama incearca sa ii explici ca e muzica care iti place
succes si sper ca te-am putut ajuta cu ceva
Nu ai de ce sa iti faci griji, e normal sa asculti muzica proasta la varsta ta.
Si eu ascult aceleasi chestii
Doamnee de ce fie ciudat? E dreptul tau sa asculti ce vrei
Da, Vescan mi se pare un tip care are melodii bune
Vescan?
da, e foarte tare.
Si cum sa fie ciudat? au' contraire. E foarte bine.
Recunosc, versurile lui[[pasari Calatoare]] ma lovesc si pe mine exact unde doare, dar nu vorbim despre asta ^^
Spike, Guess Who, Ombladon, Nane etc. sunt si ei buni la ceea ce fac.
Cat despre acea prietena a ta, poti sa-i explici ca asta-ti place, eventual sa o faci sa asculte una dintre melodii si poate o sa-nteleaga.
Iar daca nu intelege, trebuie' sa se obisnuiasca cu ideea
.
^^