| soricori a întrebat:

Veste bomba! am auzit ca rihanna e la bucuresti si o sa dea un concert, vreau mai multe informatii pe un site sau sa imi spuneti voi, FUNDOI!

14 răspunsuri:
| ÖpëиTPU a răspuns:

E Budapesta ma nu Bucuresti laughing

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Sunteti extrem de cretini,exact exemplul ala mioritic de roman care nu face nimic toata ziua, sta in fata televizorului cu berea in mana si cornetu' facut din ziar plin pana la refuz cu coji de seminte, care sta si se uita la Can-Can tv si Acces Direct sa ii vada chilotii Biancai Draguseanu si cate perechi de sosetete mai poarta Laurette straight face Esti penibila.Rihanna aia din SUA nu e la Bucuresti, e o cretina romanca cu aere care seamana cica la mufa cu aia originala, atat.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Si nu inteleg de ce mi-ai raportat raspunsul straight face

| DoDo a răspuns:

Crede-ma ca a fost o inventuie.Ai fi aflat de pe posturile d ela TV. nu este adevarat. Scuze. Fundii?

| ladyMillion a răspuns:

Te-a mintit cineva de n-a mai pututlaughing)nu crezi ca daca venea rihanna la Bucuresti arata pe toate programele si stia toata lumea, si se vorbea doar despre astatongue?batting eyelashesnu mai crede si tu tot ce auzitonguelaughing

| soricori explică:

Nu m-a mintit nimeni ia uita-te pe siteu asta si taci: http://www.travelworld.ro/bilete/concert-rihanna-la-budapesta-21.html acum sa vad ce mai zici:-w

| soricori explică:

Si sa stii ca a fost vazuta cu un cantaret roman la buc, intr-o masina, au filmat-o si paparazzi, dar ce sa fac daca tu nu urmaresti TVU, uita-te la drept la tinta

| soricori explică:

Mersi ca mai corectat malaughing uneori nu is asa atenta la oraselaughing

| soricori explică:

Dar totusi au vazut-o la Bucuresti, probabil se va duce la budapesta

| soricori explică:

Dar eu am vazut ca era in Romaniacrying, stiti ce? vedem daca pe 8 decembrie chiar este un concert cu rihanna si apoi dau funda daca nu e ok?happy

| soricori explică:

Tpuuu acum va pot demonstra, e imposibil sa minta Orange, uitati un site http://nelimiteaza-te.ro/concurs-rihanna acum ce mai ziceti"?

| soricori explică:

SongsoftheSabbathSacrifice ai raport la raspuns, auzi eu nu te-am intrebat de cei care stua la televizor ma, te-am intrebat daca rihanna chiar canta in budapesta, ce naiba ai?

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns (pentru soricori):

De fapt tu ai cerut mai multe informatii cu privire la concertul ei in Bucuresti, nu o mai intoarce.Si din moment ce acolo e un site de unde poti cumpara biletele, nu-i logic ca se va tine concertul?

| soricori explică:

Mai intai uita-te si tu la raspunsul tau, auzi te amuzi, da' nu iti bati joc de celalti invata sa vorbesti frumos