Nu,ascult o trupa care-mi place, indiferent de ce fac membrii acesteia.Nu prea mai esti fanul unei trupe daca renegi un membru doar din cauza convingerilor acestuia.
De exemplu,se zvoneste ca Alexi Laiho ar fi gay.Mi se rupe! Omul e genial,si din partea mea, poate sa si-o ia in cur cu toti, atat timp cat este un solist si un chitarist de exceptie.
Sincer, chiar nu-mi pasă ce fac membrii trupei, de cel mai multe ori nici nu mă interesez de viața lor ci mă limitez strict în a asculta muzica lor.
Cât timp cântă la fel de bine nu-mi pasă că e gay sau bi sau orice altceva, chiar mă lasă rece.
Da,mi se intampla.
Nu ma intereseaza asa mult ca este gay, lesbiana, etc.Prea putin imi pasa, pot spune ca sunt chiar putin fan Elthon John si Tatu.
Mariah Carey imi placea foarte mult inainte, dar am citi o stire cum ca ar fi inchiriat pentru ea o insula cu peste 200.000€ pe zi(sau weekend) si de atunci nu mai ascult, mi s-a parut o chestie de prost gust.figuri de 2 bani. Oamenii astia care arunca banii nu mai sunt artisti pentru mine.Si Michael Jackson a avut o gramada de bani si nu a facut iesiri de genul.
Mi s-a intamplat in schimb sa aflu ca o cantareata din Spania care mie personal imi place a fost arestata pentru nu stiu ce frauda, etc si nu m-a afectat asa mult, am continuat sa ascult.
Nu sunt rasist din punct de vedere al preferintelor sexuale.Am auzit si eu chestia cu Gaahl si chiar am vazut numeroase comentarii obscene pe youtube la videoclipuri Gorgoroth, adesate desigur, lui Gaahl.Intotdeauna ascult, analizez si apoi dau verdictul: merita sau nu merita ascultat.
Deci...am auzit şi eu lucruri rele despre cântăreţul care îmi place,dar sincer nu îmi pasă! Că vorbim de homosexuali...s-a zvonit şi de el că ar fi,doar că eu nu cred! Mi-e imposibil să cred că un bărbat căruia îi place să fie înconjurat de fete frumoase(nu de alta, dar aproape fiecare videoclip pe care l-a scos are aşa cea) să fie homosexual. Până la urmă s-a spus asta doar fiindcă nu are prietenă.
Nici eu nu am prieten, dar nu sunt pe invers.
Bine...astea au fost doar zvonuri, dar au fost şi adevăruri.
Şti ce? Eu una nu-ţi mai povestesc nimic!
Cântăreţul meu preferat e preferatul meu şi asta nu o să se schimbe indeferent ce ar face. Punct!
Papa!
Imi place t.a.t.u chiar daca cele doua soliste erau lesbiene sau inca mai sunt, stiu doar ca trupa sa despramat si ca yulia volkava are 2 sau 3 copii,de Tokio Hotel se spune ca ar fi o triupa satanista sar nu este asa,si ca solistul bill kaulitz ar fi gay,nu e gay doar ca el nu sa mai indragostit de mult si cine asculta TH stie ca e o trupa ffff buna,iar viata lor privata trebuie sa ramana privata. mentionez ca trupa tokio hotel nu e o trupa de gay, de satanisti, sau o trupa emo
chiftelutacrocanta întreabă: