anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare ceva ciudat daca ascult rock heavy metal dead metal black metal rock alternativ si hip hop. rap? adica sunt stiluri diferite dar mi se pare ca amandoua au un mesaj interesant

Răspuns Câştigător
| Thunderstruck a răspuns:

Mi se pare un lucru foarte bun ca asculti heavy metal, black, death* nu dead.Si rap-ul si hip hop-ul nu-s chiar rele, chiar daca nu ma ating de ele stiu foarte bine ca unele chiar au un mesaj foarte frumos de transmis, dar nu cele in care se vorbeste despre cat de smecher e ala si ce gangster e.Asa sunt manelele, scuza-ma. Deci in concluzie, nu e un lucru ciudat.

| XatomisX a răspuns (pentru Thunderstruck):

Cand zic hip hop ma refer la ceva calumea gen eminem 50 cent yelawolf nu romanii astia rolling on the floor care injura

10 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Tot n-ai valoarea mea, așa că du-te mai încolo și nu te pune cu mine, dușmanule, că mă șterg pe pantofi cu valoarea taaa, băăă!

| Polaris a răspuns:

Acum afli că sunt manelist? Nț nț, stai rău cu noutățile.

| AshEldo a răspuns:

De parca exista rapperi adevarati pe la noihee heesi nu e vorba de faptul ca injura(crede-ma happy...dar pur si simplu n-au nicio treaba cu rapul.
Doar pentru ca asculti doua genuri diferite asta nu inseamna ca este ceva in neregula cu tine.

| wforweirdo a răspuns:

Nu mi se pare ciudat, atâta timp cât nu asculți jeguri gen Guess Who și mai știu eu ce cocalari. Regula se aplică și la rock: Fără Tokio Hotel, Black Veil Brides și alți poponari.
Și vezi că-i death metal, nu dead metal.

| XatomisX a răspuns:

Da se vede ca esti cocalar nici nu stii sa scrii las-o asa

| XatomisX a răspuns:

Death metal este un subgen muzical evoluat din thrash metal la începutul anilor '80. Este unul din cele mai extreme subgenuri de muzică metal, combinând instrumentația rapidă cu o voce joasă, agresivă, scoțând în evidență macabrul versurilor. se scrie cum am zis eu

| drachenblut a răspuns (pentru XatomisX):

Deci nu sunt eu nebun. Adras e probabil anti metale si o arde trol. sa fie un cocalar sanatos, cand suge ***** iadului laughing astept replici acide big grin haaaai nu ma dezamagi Adras laughing mai multe habar nu ai.

| drachenblut a răspuns:

DEATH METAL! daca nici nu stii cum se scrie, eclar ce agresivitati asculti.

dar sincer acum, esti liber sa asculti orice si orice te reprezinta. nu pierde timpul cu genurile si vai cat de importante suntele. asculti ce vrei, eventual inveti cum se scriu acele genuricorect

| greenmoon a răspuns:

Mi se pare ciudat faptul cum ca multi iau muzica asemeni unei etichete...
Este prea ilogic, marginalizator si imatur gestul. Tu decizi ce asculti, cat asculti si unde, pentru ca esti si suntem oameni, avem sentimente, precum si muzica, deoarece ea este sentimentul in sine. (am scris muzica, si nu manele - care cred eu ca-i doar o poluare fonica)
Nu orice rahat se numeste muzica, iar multi fac confuzii!
Ideea e ca, macar printre melodii sa nu ai limite. Dar respecta gradul de existenta intotdeauna, daca ma-ntelegi, si vei fi privit foarte bine oriunde intalnesti oameni care chiar au habar de sensul si insemnatatea muzicii.