Da sunt fan infocat JB.Sunt Belieber.Si care-i faza? Explic din nou ca la prosti, nu? Am intrebat daca voi sunteti in stare sa aparati ceea ce iubiti...ce e asa de greu de bagat la cap?
Nu sunt în stare
Scuză-mă, la cât am dat din cap
E cam greu să bag la cap.
Nebună eşti tu, fă! Le-ai făcut tu teste tuturor rockerilor să vezi dacă sunt nebuni?! Mă îndoiesc... Generalizezi ca o proastă. N-ai cunoştiinţe despre cultura rock şi pe deasupra eşti o idioată.
Nu te mai ambala ca nu are rost. oricum, stie oricine, oamenii inteligenti nu sunt intregi la cap.
Si ce daca dau din cap?
Sa-mi bag.Eu va suport genu' de ***** la scoala, pe strada, in mall dar voi nu acceptati ca exista si alti oameni care asculta alt gen de muzica.Ati fi in stare sa ne taiati capu' pentru faptul ca noi ascultam altceva.Eu m-am cam saturat de de-alde voi astia care va credeti superiore ca sunteti directioneri, belieber, sau cum o mai fi.Ce crezi ca suntem noi, c***ti? Mai ai si tupeu sa pui intrebarea si sa raspunzi infocata, ca daca ma iau acum de voi imi dati block si ma suspendeaza astia.Ma doare-n *** de parerea ta.Cum nici eu nu vreau ca toti oameni de pe planeta sa asculte rock& metal, asa nici tu sa n-ai pretentia sa se dea toti pe Bieber.N-om fi toti la fel.
Ca sa stii,si eu sunt o nebuna d-aia de da din cap! Nu ma intereseaza parerea ta, si poti sa ma si raportezi, dar sa stii ca rock-ul e muzica pe care o apar, deci ai grija cum vorbesti, da?
Sper ca glumesti. La ce ai in playlist cum dumnyiezo sa zici ca asculti rock?
Bai, si care-i treaba ta daca rockerii dau din cap? Macar stii cate ceva despre muzica asta? Sa stii ca exprima mult mai multe decat Jonas Sisters si Justin Biberon al tau.
Da,n-am avut timp sa-mi adaug si melodii rock, dar ce te intereseaza ce am eu in playlist?
Nu mă bag în seamă cu o puştoaică îngâmfată care nu cred că are mai mult de 13 14 ani.
Fiecare dă cu ce gândeşte. Voi dând din c*r, înseamnă că aşa gândiţi, cu partea dorsală. Headbanging-ul (datul din cap) este un mod de manifestare al rockerilor care în nici un caz nu sunt nebuni. Sunt nişte oameni normali care trăiesc într-o lume anormală.
Mă "deranjează" pentru că pretinzi că asculţi muzică rock când tu de fapt asculţi gangnam style, smiley, etc. E o simplă părere şi chiar nu am chef de ceartă aşa că nu o să mai insist.
Mi se pare logic şi firesc să aperi ceea ce îţi place şi iubeşti, întrebarea e cam prostească, ca şi gândirea ta cu tendinţa de a generaliza.
Justin Bieber nu vei asculta toată viața,doar în adolescență,cel mult. Dacă vei trece pragul adolescenței, iar tu încă mai asculți mizeria asta, înseamnă că maturitatea te-a uitat.
Rock și metal - printre cele mai complexe genuri muzicale, ceva ce tu nu poți înțelege, fiindcă este recomandat un IQ de cel puțin 90-95 pentru a-l putea înțelege pe deplin, alături de muzica clasică, simfonică.Să-ți fie de bine.
Ma impresioneaza inteligenta ta.
(Apropo, ca sa intelegi despre ce e vorba http://dexonline.ro/definitie/ironie )
Ba coplia proasta! Maturizeaza-te.Tu nici nu iti dai seama ce *** e bieber? Tie iti place de el nu muzica lui.E de *** muzica aia tampita.Nici nu-si scrie singur cantecele daca vrei sa stii.
Moama! Aparai pe aia de la One Direction cat vrei! Tie nici nu-ti place rahatul ala de muzica! Tu asculti ca ti se par aia draguti...
sopranaCadaverica întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Niikismy întreabă:
SorinaMaria întreabă: