Defapt...as mai multi din astia care asculta puia sau inna , adica acelasi lucru ca manelele
Cred ca 3%. asta e parerea mea si sunt foarte dezamagita. rock-ul e cea mai buna muzica. sper ca ti-ai dat seama ca sunt rock-arita. in orice caz, peste jumatate din populatie face parte din lumea manelarilor (cocalarilor mai pe fata). Bafta! si ROCK RULLZZZZZ! :*
Pai asa sunt foarte multi care spun ca asculta muzica rock, iar daca ar fi sa te iei dupa ei ar ajunge peste 30%
Problema e ca multi din ei sunt niste prefacuti care in timp ce se lauda ca asculta rock, au in mp3, telefon, ipod doar manele sau... Justin Bieber, iar daca ii rogi sa iti zica o trupa rock, preferata lor, iti vor spune ca nu stiu cum se cheama trupa, doar stie ca, canta fain.Te rogggggg! Cum te poti numi fan rock daca nu stii o trupa?
In fine, ideea e ca sunt multi care pretind ca asculta rock, in timp ce urechile lor sunt incantate de manele sau mai stiu eu ce
Să ştii că sunt ceva
Cel puţin în Constanţa ştiu că sunt destul de mulţi rock-eri.Ca procent...Mi-ar plăcea să zic 10%, dar nu ştiu cum e în alte părţi ale tării. După părerea mea, 50% dintre copiii de peste 12 ani din Constanţa ascultă rock.
Vreo 5% maxim. nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar majoritatea zic ca asculta rock, metal, iar atunci can dii intrebi ce trupe le plac cel mai mult nu zic nimic, doar mormaie ceva despre faptul ca nu conteaza si ca melodiile au niste parti super de chitara/tobe/bass etc. Blah blah-uri din astea chiar nu merg la mine. Deci...cam 5% sunt rock-eri si metalheads pe bune.
anonim_4396 întreabă: