Stai sa ghicesc.Tu alegi One Erection, right?
Ai 13 ani si visesezi ca intr'o zi o sa'i intalnesti, dar iti spun eu ca pan'o sa'i intalnesti, o sa mai cresti si'o sa-ti dai seama cat de penibila esti, fetito.
In primul rand : Care e problema ta daca imi place One Direction? Fiecare e liber sa asculte ce vrea si nu trebuie sa comentezi daca tie nu iti place
In al doilea rand : Nu visez sa ii intalnesc, doar ascult melodiile lor pentru ca imi plac si chiar daca ar fi asa : care e problena ta?
Si doar ca sa stii nu am 13 ani... am 15 si chiar nu sunt penibila de loc si sunt sigura ca toti astia care comentati asa aiurea sunteti doar gelosi pe faima si talentul lor. Si pe bune acum, daca mie imi place cum canta ce te freaca pe tine grija?
Fetito,nu accepti si opinii negative? Tu esti libera sa asculti ce muzica de *** vrei, iar eu sunt liber sa te fac in ce fel vreau eu.
Auzi nu ma iei tu pe mine cu fetito, ai inteles? Da, sunt libera sa ascult ce muzica vreau si sa stii ca nu accept insulte, bine? La urma urmei nu te-a chemat nimeni sa vi aici dar totusi am o intrebare : Daca tot nu iti place trupa, atunci de ce ai mai intrat pe intrebarea asta? Doar ca sa ii insulti si sa ii enervezi pe altii carora chiar le place sau doar asa din plictiseala?
Sa stii ca nu sunt penibila si ca nu am ce sa realizez pentru ca e clar : singurii penibili de aici sunteti voi toti cei care comentati pentru ca in mod clar va este ciuda ca nu o sa ajungeti niciodata sa realizati ceea ce au realiazat ei si nu veti avea niciodata talentul lor. Si ca sa stii doar pentru ca ascult melodiile lor asta nu inseamna ca sunt o disperata din aia care incepe sa tipe si sa se comporte ca o idioata numai cand aude de ei. Si dupa cum am mai spus : puteti sa comentati cat vreti pentru ca oricum toate chestiile astea nu au nici-o valoare pentru mine si orice ati spune nu imi voi schimba parerea. Fiecare are dreptul la o opinie si chiar daca nu avem aceleasi parei asta nu inseamna ca trebuie sa incepem sa ne insultam reciproc sau sa ne certam din cauza asta. Si daca nu va convine atunci macar nu mai comentati, uitati-va macar care era intrebarea pe care am pus-o si la ce am ajuns. In fine... dupa cum am mai spus: daca aveti o alta parere este problema voastra si asta chiar nu estie un subiect de cearta
In primul rand daca eu consider ca cineva e penibil, pentru mine asa ramane.Nu-mi e ciuda pe nimeni, draga, ba din contra in veci n-as vrea sa ajung ce au ajuns ei.Plus ca, daca nu ti-ar pasa de comentarii nu ai mai scrie pe aici zeci de randuri despre cat nu iti pasa tie si ca tu nu esti o disperata (nici numele de pe site nu spune asta, Doamne fereste).Si da, am alta parere si vreau s-o spun.Care-i problema ta? De ce ma contrazici? Oh, stai ma contrazici pentru ca "nu esti" o disperata.
Nu draga, chiar nu sunt o disperata si da, continui sa comentez in zeci de randuri pentru ca nu o sa accept sa ma insulte oricine pe aici. Si chiar daca spui ca nu ti-ai dori sa ajungi ca ei oricum nu te crede nimeni [ adica pe bune cine nu si-ar dori sa aiba milioane de fani si banii pe care ii castiga ei] si in plus de asta da, ai dreptul sa ai o parere si e foarte bine sa o spui, adica de asta am pus intrebarea dar cum am mai spus, nu o sa accept sa fiu jignita. Si mai mult, intrebarea mea nu avea nici-o legatura cu raspunsul pe care l-ai postat tu. Adica pe bune, cititi si voi intrebarea inainte sa raspundeti!
Ai 15, deci ai buletin. Acum chiar nu mai ai nicio scuză să-ți placă ăia. E ok să-ți placă până pe la 12-13 ani, dacă ai depășit vârsta asta și încă te mai umezești la asemenea mizerii, e o problemă.
Daca nu-ti palce sa fii insultata gandeste-te de ce patesti asta.Si daca tu vrei sa fi ca ei, hei bine afla ca suntem unii ce nu vrem sa cantam muzica de rahat, sa avem doar fane de vreo 10 ani si sa ne imbracam ca niste clowin. Sper ca ti-a intrat asta bine-n cap.Plus ca am citit intrebarea, draga, stai tu linistitita.
Si care este problema ta? Daca ei ii plac tu nu ai dreptul sa comentezi sau sa o jignesti. Pana la urma esti un nimeni si nu esti in masura sa comentezi
Si tu esti foarte inteligenta sau cool, nu? Este foarte usor sa stai in fata unui calculator si sa comentezi, mda.
Tu de unde si de ce ai aparut? Si tu acum ce faci? Nu comentezi la parerea mea?
I-as omori pe toti. N-am nimic cu tine ca asculti, dar nu suport ca niste pusti promovati de dracu stie cine, niste pusti fara pic de cunostinte in muzica sa ajunga mai cunoscuti ca niste muzicieni care petrec 12 ore pe zi exersand.
Nu-mi plac matele de la Little Mix.
Aleg baietii. :X Nu conteaza care.
In sfarsit cineva care nu are ceva de comentat de ei
Ma bucur sa vad ca este macar cine va pe aici care poate sa dea un raspuns simplu fara sa-si complice existenta cu chestii care oricum nu intereseaza pe nimeni. De ce oare nu puteau sa fie toate raspunsurile asa?
Sa stii ca nu am intrebat pe cine alegi ca sa-i sugrumi, am intrebat ca sa vad cine e fan stii... unora chiar le place muzica asta, daca tie nu, atunci mai bine nu mai comenta asa aiurea
Nu sunt aici ca sa te multumesc pe tine, deci n-am de gand sa tac. Si ce asculti tu nu e muzica, e ultima lepadatura sonora.
Draga, sa stii ca nu te-a chemat nimeni aici si nici nu vreau sa ma multumesti pe mine eu doar mi-am spus parerea si daca tu spui ca asta nu e muzica, e doar parerea ta si poate a altor cativa. Oricum ei sunt mult mai talentati si au melodii mult mai bune decat a altor multi artisti care ajung pe scena. Si mai bine ascult One Direction decat Guta, Salam, Chimie, Specii si altii pe care ii asculta toata lumea in ultima vreme( nu ca as avea ceva cu ei, dar pur si sumplu nu sunt fan). Deci cum spuneam mai bine nu comenta daca nu ai ceva bun de zis.
Si daca tot esti asa destept, ia spune-mi ce muzica asculti tu ca sa vad daca e mai buna decat One Direction
Uita'te prin listele astea, in total sunt vreo 6000 melodii.Sunt multe melodii si multe genuri de muzica acolo.Dar daca o sa asculti doar 2-3 di 6k si o sa vii sa comentezi...
http://www.youtube.com/......?/playlist
Bine... sa stii ca si eu ascult Metallica, Pink Floyd si melodii dubstep din ce am vazut pe acolo, ca nu m-am uitat la toate, dar daca imi place si One Direction, Justin Bieber si altii care canta in stilul asta nu inteleg care e problema
Problema mea este ca ma enerveaza cei spalati pe creier ca tine.Habar nu ai sa cauti muzica, sa descoperi genuri noi.Asculti numai d'alea de ti se baga pe gat de mass-media.Selena Gomez, Justin bieber si one erection.
N'ai idee cate pierzi.Tu nu ai idee cati oameni au astia in spate. Oameni destepti care stiu sa faca fete ca tine sa fie in limba dupa acesti baieti si sa le idolatrizezi pe fete.De ce crezi ca fetele "cuminti" de la Disney se transforma toate in "rebele" sau zi'le cum vrei, si chiar se apuca de droguri si toate astea? Pentru ca ele sunt doar niste marionete, care sa va influenteze pe voi, cei care ii luati ca exemple.
Ca sa stii nu sunt spalata pe creier si nu idolatrizez pe nimeni si nici nu ma influenteaza nimeni si daca ascult One Direction asta nu inseamna ca ascult ce imi baga mass media pe gat si ca nu ascult si rock sau alte genuri. Oricum... fiecare cu parerea lui. Dar sa stii ca, chiar daca spui toate chestiile astea nu faci pe nimeni sa isi schimbe parerea.
Ba, dar stiu si eu ca nu m-a chemat nimeni aici si nici nu o sa ma cheme, eu m-am invitat, pentru ca asa-mi place mie, ca sa nu mai mentionez ca exista un chenar sub intrebarea ta, care-mi permite sa scriu ce vreau eu. Sa stii ca nu mi-am dat seama ca aia era parerea mea, bine ca mi-ai spus tu. Specii si chimie nu-mi plac, dar nu e mai bine sa asculti mizeria ta de trupa in loc de manele, pentru ca in ochii mei sunt aceleasi vome, calitate 0. N-am venit aici ca sa-ti fac tie pe plac, aici n-auzi ce vrei tu, auzi ce trebuie, doar ca tu nu iti dai seama. Ramai la mizeriile tale, esti o cauza esuata. Da un click pe profilul meu daca tot vrei sa auzi ce ascult eu. Aia este muzica. Muzica de calitate.
Stii ceva? Crezi ce vrei. E clar ca singura cauza esuata de aici esti tu. Si mai mult nu imi poate spune nimeni ce muzica sa ascult sau ce sa fac. Eu doar am pus o intrebare si voiam sa vad parerea fiecaruia. Daca asta este parerea ta foarte bine, oricum nu ma impresioneaza cu nimic dar macar nu ii mai insulta pe altii ca nimeni nu te-a insultat pe tine. Pe bune acum frate ce te doare pe tine capul ce fel de muzica ascult eu? Ascult ce vreau si ce imi place si daca tie nu iti convine atunci nu te mai baga. Nici mie nu imi place muzica pe care o asculti tu si pentru aia nu te-am facut o "cauza esuata". Si sigur acum o sa vi cu o replica din aia inteligenta gen : Esti o cauza pierduta si nu sti sa asculti muzica de calitate. Si cum ai spus ca exista un chenar sub intrebarea mea... sa stii ca nu te obliga nimeni sa raspunzi. Dupa cum am mai spus avem pareri diferite si gusturi diferite la muzica si orice ai spune chiar nu ma impresioneaza cu nimic asa ca mai bine tine-ti gura ca oricum nu intereseaza pe nimeni ceea ce ai de spus.
N-ai ghicit, mama omida, nu mi-ai ghicit replica. Plus ca mai trebuie sa inveti sa scrii. Asta ai inteles tu din ce-am zis eu, ca te oblig sa asculti ce nu-ti place? Esti un om cam terminat. Ai vrut parere, ai primit, eu n-am gasit nici macar o insulta in ceea ce am zis. Nu cred ca trebuie sa ma mai repet ca eu nu ma abtin pentru ca asa vrei tu. Imi spui ca vrei sa auzi pareri, ca mai apoi sa nu te intereseze, e clar ca esti distrusa. Nu auzi ce vrei tu aici, pentru ca tu cu impresia asta ai pus intrebarea, probabil. Stiu ca nu ma obliga nimeni sa raspund, dar nu ma obliga nimeni nici sa tac. Deci nu mai latra atat, ca eu tot nu ma opresc. Apasa pe butonul ignore, ca retardul ala de pe locul 4 din comunitate, daca tot nu mai vrei raspunsul meu, pierde lumea timpul cu tine daca asa gandesti.
Nu asta am inteles desteptul pamantului. Am inteles ca nu iti place One Direction si ca tii neaparat sa te contrazici cu mine orice as spune. Si daca prin "esti o cauza esuata" ti se pare ca nu m-ai insultat sa stii ca asta e parerea ta. Si ai spus ca vreau sa auzd pareri, ca mai apoi sa nu ma intereseze. Tu ai citit macar intrebarea? Daca nu ai inteles-o, iti mai spun o data: intrebarea era : "Voi ce alegeti? One Direction, Little Mix sau The Wanted?" si nu : Ce parere aveti despre One Direction? sau Hai sa comentam ca prostii asa aiurea.Si nu, nu te obliga nimeni sa taci, dar in cazul in care nu ai observat ne-am abatut cu mult de la subiectul intrebarii puse de mine. Oricum vad ca nu se poate intelege lumea cu tine asa ca mai bine las-o asa ca oricum esti un copil copac si nu intelegi ceea ce voiam sa spun.
Chiar ma doare-n **** daca te-am insultat sau nu. Daca-mi scrii chestii de ****, ai pretentia sa nu te contrazic. Stiu ca o fac in zadar, pentru ca un avorton n-are capacitatea de-a intelege mare lucru." Mai bine las-o?" E clar ca nu se merita sa-mi bat capul cu tine. Zat si asculta vomele alea, tu si neamul tau de ferentari.
Stii ceva? Chiar m-am saturat de tine copil tampit ce esti! Tot ce am spus este ca desi avem gusturi diferite in muzica nu trebuie sa ne insultam si ti-am mai spus ca am pus o intrebare si ca raspunsul tau nu avea nici-o legatura cu ea. Si da: Mai bine las-o pentru ca oricum vad ca nu am cum ma intelege cu un infect troglodit ca tine asa ca hai sa nu mai continuam cu discutia asta cane nu ajunge nicaieri si hai jet!
Eu te-am lamurit ca aici n-o sa primesti doar raspunsuri pe placul tau. Ti-am citit oricum printre randuri raspunsul, pentru ca nu se merita, nu dau doua flegme pe tine. Ce-ai zice daca i-ai spune asistentei tale medicale sa-ti dea un calmant, iar maine sa va jucati cu mingea la umbra, copil special?
Deci vad ca ai probleme serioase cu capul din moment ce nu intelegi nici dupa ce iti spune omul a 3-a oara ceva. Oricum nu imi mai bat capul cu tine ca sa vede ca nu se merita.
Cine sunt the wanted?damn...sunt cam invechita.De celelalte doua am auzit dar nu imi plac, deci nu am de unde alegeMai adauga niste formatii pentru persoane mai "demodate", asa ca mine.
Cred ca Little mix, sunt fana Perrie Edwards, dar imi place si One direction :*
PaulaStefania întreabă: