| Directioner4ever13 a întrebat:

Voi ce alegeti? One Direction, Little Mix sau The Wanted?

54 răspunsuri:
| LikeARollingStone a răspuns:

Nu-mi plac matele de la Little Mix.
Aleg baietii. :X Nu conteaza care.

| Directioner4ever13 explică (pentru anonim_4396):

Stii ceva? Chiar m-am saturat de tine copil tampit ce esti! Tot ce am spus este ca desi avem gusturi diferite in muzica nu trebuie sa ne insultam si ti-am mai spus ca am pus o intrebare si ca raspunsul tau nu avea nici-o legatura cu ea. Si da: Mai bine las-o pentru ca oricum vad ca nu am cum ma intelege cu un infect troglodit ca tine asa ca hai sa nu mai continuam cu discutia asta cane nu ajunge nicaieri si hai jet!

| Directioner4ever13 explică (pentru LikeARollingStone):

In sfarsit cineva care nu are ceva de comentat de ei love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Directioner4ever13):

Eu te-am lamurit ca aici n-o sa primesti doar raspunsuri pe placul tau. Ti-am citit oricum printre randuri raspunsul, pentru ca nu se merita, nu dau doua flegme pe tine. Ce-ai zice daca i-ai spune asistentei tale medicale sa-ti dea un calmant, iar maine sa va jucati cu mingea la umbra, copil special?

| PedoBarbie a răspuns:

Niciunul.

| Directioner4ever13 explică (pentru anonim_4396):

Deci vad ca ai probleme serioase cu capul din moment ce nu intelegi nici dupa ce iti spune omul a 3-a oara ceva. Oricum nu imi mai bat capul cu tine ca sa vede ca nu se merita.

| Directioner4ever13 explică (pentru PedoBarbie):

Ma bucur sa vad ca este macar cine va pe aici care poate sa dea un raspuns simplu fara sa-si complice existenta cu chestii care oricum nu intereseaza pe nimeni. De ce oare nu puteau sa fie toate raspunsurile asa?

| Crissu3005 a răspuns:

Cine sunt the wanted?laughingdamn...sunt cam invechita.De celelalte doua am auzit dar nu imi plac, deci nu am de unde alegelaughingMai adauga niste formatii pentru persoane mai "demodate", asa ca mine.

| Thunderstruck a răspuns:

I-as omori pe toti. N-am nimic cu tine ca asculti, dar nu suport ca niste pusti promovati de dracu stie cine, niste pusti fara pic de cunostinte in muzica sa ajunga mai cunoscuti ca niste muzicieni care petrec 12 ore pe zi exersand.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Directioner4ever13):

Ai 15, deci ai buletin. Acum chiar nu mai ai nicio scuză să-ți placă ăia. E ok să-ți placă până pe la 12-13 ani, dacă ai depășit vârsta asta și încă te mai umezești la asemenea mizerii, e o problemă.

| TheStory a răspuns:

Blind Guardian

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Children Of Bodom. Şi te poţi duce în *** mă-tii cu ocazia asta.

| CautNume a răspuns (pentru Directioner4ever13):

Daca nu-ti palce sa fii insultata gandeste-te de ce patesti asta.Si daca tu vrei sa fi ca ei, hei bine afla ca suntem unii ce nu vrem sa cantam muzica de rahat, sa avem doar fane de vreo 10 ani si sa ne imbracam ca niste clowin. Sper ca ti-a intrat asta bine-n cap.Plus ca am citit intrebarea, draga, stai tu linistitita.

| gabriela150 a răspuns:

One Direction 1D!

| Alexandra_Cristina_1996_5XlC a răspuns:

Onr direction

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns (pentru Nucreeed):

Si care este problema ta? Daca ei ii plac tu nu ai dreptul sa comentezi sau sa o jignesti. Pana la urma esti un nimeni si nu esti in masura sa comentezi happy

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns (pentru CautNume):

Si tu esti foarte inteligenta sau cool, nu? Este foarte usor sa stai in fata unui calculator si sa comentezi, mda.

| CautNume a răspuns (pentru ღArySოﺁℓεღ):

Tu de unde si de ce ai aparut? Si tu acum ce faci? Nu comentezi la parerea mea?

| OnuOnulică a răspuns:

Nu aleg nimic.

| Lovelyangel17 a răspuns:

Cred ca Little mix, sunt fana Perrie Edwards, dar imi place si One direction :*

| QueenBtheVampire a răspuns:

One Direction ❤

| Katherine20 a răspuns:

1. One Direction love struck
2.Little Mix
3 The Wanted....nu-mi place această trupă straight face

| Miiky_Myhaela_1991 a răspuns:

One Direction