Cred că sunt doi distruşi, care atrag fiinţe la fel de distruse ca ei; da... trebuie să fii terminat şi limitat inyelectual ori sub 13 să fi fanul papagalilor ăia. Unul e un puşti înfumurat care cântă despre bani şi sex şi altul e un coate goale care a jucat în nişte filme de rahat şi nu are nici cel mai mic talent actoricesc. Pseudovedete care fac avere şi faimă pe spatele prostiei omeneşti din voi.
Cel putin Justin Bieber se spala, spre deosebire de Robert Pattison.Parul pustiului e mai curat.Fiecare are un stil diferit si mi se pare o miscare foarte proasta din partea lui JB sa faca astfel de afirmatii.Pana la urma, toate se intorc impotriva lui :p
Cred ca spre binele sau, ar trebui sa o lase mai moale cu interviurile deoarece mereu spune cate o prostie.
Nu imi place de niciunul. Mie mi se pare ca ambi sunt urati.Scuze pentru fane.
Eu nu prea cred ca e mai tare decat Robert Pattinson. Dar asta e doar parerea mea.
Doamne fereste! mucosul asta nu se compara nici pe sfert cu Robert, este doar un nesuferit! Robert are si frumusete si inteligenta
Ce mucos! RP e mult mai faimos ca el...
a aparut pe piata si se crede marele ***![scuze expresia]
bine mai este si robert asta
tot Justin Bieber este mai tare cu toate ca este un pusti si se mai da cateodata mate
ce mai vreti:are masina la 16 ani? canta?
asa ca
nu mai aveti ce sa spuneti
e vedeta si gata
cum e si robert pattinson
numai ca justin canta in felul lui si robert in altul