Skyclad, Dimmu Borgir, Behemoth, Moonspell, Tenhi, Metallica, Bathory, Uriah Heep, Cargo, Bucovina, Paraziţii, Korpiklaani, Moonsorrow, Eluveitie.
Julien Clerc, Charles Aznavour, Jacques Brel. Din categoria unor artisti mai prezenti ( mai actuali, sa zicem ) pot enumera pe Kelly Clarkson, Avril Lavigne sau Bon Jovi.
Cascada, agnes, pixie lott, yohanna, britney spears, kate alexa, miley cyrus, beyonce, gabriella cilmi, adela popescu, anahi, kelly clarkson, katy perry, timbaland, lady gaga, celine dion, kylie minogue, avril lavigne.na ca ai primit 3 artisti.
Paradise Lost, Machine Head, Ayreon (ca sa fie 3 din subcategorii diferite ). Pentru o calitate decenta cauta muzica aici: http://listen.grooveshark.com/#
Eu ascult pop, dance, electro dance si house.Artisti care ii ascult sunt: Britney Spears, Ashley Tisdale si Selena Gomez.
Britney Spears, Madonna, Selena Gomez, Ashley Tisdale, Justin Timberlake, Miley Cyrus, Kylie Minogue, Gwen Stefani, Justin Bieber, Puya, Kamelia, George Hora, Dj Sava, Lindsay Lohan, Antonia, Tom Bixer, Dj Layla, Dee dee, Alissa, Pink Room, Andreea Balan, Andreea Banica, David Deejay, Dony, Christian Malloni, Vanessa Hudgens, Ian Carey, Play & win, Inna, Neylini, Kristine, Thaya.
Straini: Lady Gaga, Rihanna, Paramore, Dot Dot Curve , Miley Cyrus, Green Day, Katy Perry, Justin Timberlake, Jason Derulo, Ke$ha, Selena Gomez, Cheryl Cole, Black Eyed Peas
Romani: Antonia, Andreea Balan, Inna, Spike, Smiley, Dony, Puya, Sylvia
Depinde de starea in care ma aflu...ascult Owl city si... orice melodie de pe Vibe.
Buna! Observ ca ai acordat funda utilizatorului care asculta rock, metal etc.Intr-o intrebare pe care am pus-o eu ai raspuns:"De fapt esti o cocalara roakerita si chiar nu-mi pasa de tine...
Apropo: Care e itrebarea?"
Nu inteleg de ce vorbesti urat despre alti oameni care asculta rock daca si tie iti place acest gen de muzica.Atat am avut de spus.Multumesc pentru compliment.
Numai bine!
SKILLET . sa asculti whispers in the dark, the last night, hero, comatose astea sunt preferatele mele
Ancuta5678 întreabă: