Pai in general melodii care imi transmit ceva si deschid ochii cu privire la lume.
Ca sa ascult o melodie ea trebuie sa ma rupa fie ca versuri, fie ca productie (aici e in special cazul celor dubstep, gorestep, dnb), fie ca ambele.
Cand ies din casa si o ard prin cluburi ascult cam ce e prin cluburi (desi imi aleg serile si cluburile in asa fel incat muzica sa fie cat mai diferita fata de ce se difuzeaza in prostie, sau cel putin sa varieze destul de mult piesele intre ele).
Nu pot sa ascul zgomot, ca doar de aia se numeste muzica, muzica este cantata nu... facuta pe calculator...tot ce asc eu se numeste rock.Bye
www.WarAndRiot.blogspot.com
Muzica care-mi transmite un mesaj. :X
Ascult mai mult rap, Parazitii exemplu au niste versuri foarte adevarate. :X
Bafta.
@Mirruna: ba gusturile se discuta. In momentul in care cineva se complace doar in muzica ce nu transmite nimic si/sau neoriginala ca sound acel cineva face parte din "generatia retardata mediatic".
Daca stiti sa apreciati o piesa si sa gasiti mesajul ascultati piesa deliric 1 - demoncratie apoi ascultati mai multe piese de la deliric si veti fi surprinsima bucur ca mai sunt si oameni care asculta mesajul, care nu dau din cap ascultand limbajul(injuraturile), aia-s varza mai bine s-ar apuca sa-si faca bagajul
Ei bine, pot spune că urăsc genul de muzică care nu transmite absolut nimic în afară de acel ritm total aiurea de dans.
Prefer genurile soft rock, rock ballads, alternative rock, hard rock, gothic metal, romanian folk.
Pop ascult foarte puţin, dance/house şi mai puţin, manele deloc.
cristynaGoldenRose întreabă:
Ancuta5678 întreabă: