N-am nimic impotriva stilului, desi pe mine m-a ocolit pana acum. Imi place mai mult rock-ul "voios" decat cel trist, sau emotional. Gusturile nu se discuta, deci daca iti place stilul, go for it!
,,Da un stil destul de tare sa iti tai venele`` sa faci vreo infectie sa ajungi la spital mai mult mort decat viu.Sunt naspa...adica arata groaznic si se comporta la fel.Toti emoisti sunt la fel nici unu nu se deosebeste de celalalt. Daca vrei sa fi si tu una din ala nu ai de cat dar sincer nu te strica ca o sa regreti mai tarziu.
Fundaaaa?
Stilul EMO este adoptat de cei mai cocalari oameni de pe acest pământ care nu vor altceva decât să pară șmecheri.
EMO pe interior este o stare sufletească și nu poate fi catalogată drept tare, cool sau nașpa sau mai știu eu ce.
Aa și Andy Sixx suge.
Baftă
O mare porcarie. Vai, mi-e frica de,, stupid-ul" tau! (sarcasm)
Parerea mea e ca acel stil influenteaza prea mult mintea adolescentilor, tristetea nu e un mod de viata, e o stare de spirit si ca orice stare de spirit e trecatoare. Hai sa ne dam cu capul de pereti si sa ne taiem sa fim,, cul". Cei care chiar au probleme nu fac d'astea, chiar afiseaza o stare de spirit aparent vesela.
Sunt chiar misto.Cred ca unii dintre ei pot fi chiar extraordinari.
Pan' la urma nu conteaza ca arata mai diferit conteaza cum sunt ei defapt.Si de fapt mie tot timpul mi-a placut sa fiu mai diferita decat alti, poate de aia imi plac persoanele emo.
Nu cred ca ar mai trebuie asa criticati emo siner...
Si nu toti emo isi taie venele. poti fi emo si fara:D LASATI EMO IN PACE! si nu va incalzeste pe voi nimic ca ei sunt emo.:|
http://emo-test.peinter.net/ =))
Pai sincer sunt fata gen "rock".Si emoistii dupe mine nu au un stil chiar asa oribil cum zice majoritatea lumii.De fapt este acceptabil pana intr-un anumit punct. Exceptand taieturile si toate celelalte.