Cum adică "cine ar fi putut să câștige"? Cel care a câștigat.
Zarurile au fost aruncate. Preferatul majorității a plecat cu trofeul acasă.
Că au fi meritat și alții, asta acum nu mai are nici o relevanță. Câștigătorul a fost ales.
Suedia a avut o victorie anuntata, dar nu a fost nici melodia rea. Mie mi-a placut si Macedonia, dar stiu ca nu avea sanse sa castige, aici era un concurs deja aranjat, toti si-au votat vecinii... Si tipa care a reprezentat Albania avea voce frumoasa, puternica. Insa Romania a fost joooos, melodie proasta si interpretare si mai proasta. Ma asteptam ca Norvegia sa vina cu o alta melodia si-un alt stil, nu s-a potrivit deloc cu tara in sine, dezamagire...
Eu am sperat pana in ultima clipa ca o sa castige Germania si mi-a placut mult si melodia Turciei.In fine, oricum nu s-a votat melodia ci vecinii asa ca nu conteaza cine merita sa castige.
Muzica de calitate e cea cantata de reprezentantul Serbiei. Pacat ca a iesit doar pe locul 3.
Eu am fost in dilema prima data, Grecia sau Suedia.
Nu mi-a placut (nu sufar de gelozie feminina) comentatoarea... dupa ce ca vorbea ca proasta mai facea si glume de imi venea sa arunc laptop-ul pe geam si eu dupa el.
Dar, Suedia a fost mult peste nivelul tuturor tarilor. Bravo lor! Nu ca Mandinga cu melodia lor corcita zici ca era ceva intre bulgareasca si manea plus ca vocea vocalistei este oribila!
ElectronicSound întreabă:
anonim_4396 întreabă: