Nici eu nu cred ca este gay. MUlti spun asa poata ca le este ciuda pe el caci este frumos si are o voce de aur. Si eu sunt o fana de a lui. Ti-am bagat id-ul tau in lista. Da-mi accept plz. Am sa iti trimit pe mess o intrebare care vreau sa i-o adresezi, daca stiu sigur ca nu e minciuna. Pupici :*
Eu sunt sigura ca nu este gay... dar am citit pe net ca pubertatea ii afecteaza vocea lui Justin... ce trist
FAGGOT!
am citit aceasta intr-un articol in care chiar el a zis ca e gay pacat ca nu mai tin minte numele site-ului
Da draga si eu am cunoscut-o pe madonna si mi-a dat 1000000 de euro. eu te cred.
Si marmota?fugi ma.il cunosti pe justin bieber? si eu pe usher.cand ne intalnim toti 4
?
100 % Nu e Gay! Nu are cum adica el din cate stiu are iubitha
cum sa fie gay`
Eu cu syguranta nu cred ca ar fy gay deoare ce exysta atitea speculaty in presa si nu cred pina nu vad cu ochi mai ca este adevarat asa ca presa este de ****
Lol.nu este gay! god, si poate are un numar de telefon pentru fani. dar sunt sigura ca nu ar raspunde el.si eu l-am cunoscut. l-am dus acasa sa-mi cunoasca mama, apoi l-am servit cu un suc. mi-a cerut sa-l invat romana, si mi-a dezvaluit cine e iubita lui. ce ziceti? careva interesat? disperare
RockForever99 întreabă: