| Psihiatra a întrebat:

Voi credeti ca muzica din romania se va remedia? Adica se va reveni intr-o buna zi la melodiile cu multe versuri, cu mai mult de un ritm, cu muzica instrumentala? DAca da, de ce si cand?

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În acest moment este la putere cea comercială, cea de calitate a intrat într-un con de umbră.
Ne omoară viața grea care o ducem cu un așa guvern, nimic nu mai este calitate!
Pa, pa.

| dudu13 a răspuns:

Nulaughing nu vezi ca Romania e invadata de manele?

| FreakyFred a răspuns:

Din pacate, nu cred! romanii nu au inteles ca muzica de club isi are locul in cluburi nu la toate posturile tv si radio. unde dai acum auzi numai muzica de club, niciun cantec ca pe vremuri. ar fi minunat sa se revina la muzica de acum 8-10 ani, dar nu cred ca se va intampla niciodata.

| Angiutssa a răspuns:

Nu prea cred.Romanii nostri sunt prea "cul" ca sa asculte muzica normala, cu versuri. Ei au ritmul in sange, nu le trebuiesc versuri.Mergi tu pe strada si intreaba 5 adolescenti ce muzica asculta.Trei o sa zica "muzica comerciala", unu' o sa zica manele(probabil singurul caruia nu ii e frica sa se faca de rusine ca asculta o mizerie), iar unul o sa zica alt gen de muzica.De aici tragi tu concluziile.

| MeGhosta a răspuns:

Din pacate nu cred...straight face

| RoCkKiD a răspuns:

Mai eu nu sunt fan al muzicii de club dar nici nu pot spune ca nu-mi place, unele melodii au ritmuri interesante problema e, asa cum ai spus si tu, ca n-au versuri.Muzica e o forma de arta, atat timp cat artistul nu-mi transmite un sentiment, o idee acea melodie este un esec din punctul meu de vedere.