| Rockeritza66 a întrebat:

Voi credeti ca rock-ul este satanic sau ca rockerii ar fi? Mie sincer mi se pare o porcarie si sunt impotriva blogurilor care spun ca rock-ul este satanic!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| FearOfTheDark a răspuns:

Sunt impotriva blogurilor legate de rock/metal scrise de oligofreni.

| Rockeritza66 explică (pentru FearOfTheDark):

Rockeri sunt super nu merita criticati... bv sa fim toti uniti pentru rock si impotriva blogurilor legate de rock! love struck

Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Nu straight face
Apropo, "misto" playlist.

| Duucu a răspuns:

Mă,vă mai lăudați mult că ascultați rock?

| Duucu a răspuns (pentru Hanhao):

Nu-s "coleguțu" tău, nu mai căuta adresări d-astea idioate. Vorba unui user de pe TPU "întăi suntem oameni, apoi rockări".Nu scrie nicăieri că nu trebuie să te lauzi, lauda este ceva la îndemăna tuturor, dar cei ce o fac sunt copii sau doar ascultători pentru lingușeli.

| KristalPop a răspuns:

Sincer să fiu, nici una, nici alta. Preconcepţii simple, preconcepţii date mai departe de religioşi care au încercat să ostracizeze pe toţi cei care ascultă rock sau metal. O încercare eşuata de altfel, din moment ce rockerii sau metaliştii sunt oameni normali ca toţi ceilalţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Shoot yourself o_O

| svartirhimnar a răspuns:

Sunt zeci de întrebări de genul ăsta.
Ce, acum şi tu vrei să te ridice lumea în slăvi?

| Dragonfly6 a răspuns:

Hai sa fim seriosi! Cei care fac bloguri d-astea sigur sunt sub slujba bisericii si pentru ei totul este facut de Satan s.a.m.d. Tu fa ce crezi ca e mai bine pentru tine, nu mai lua in seama orice.

| DaveMustaine a răspuns:

Eu m-am saturat de atatea intrebari stupide. Eu ascult rock adevarat de vreo trei ani si putin imi pasa de ceea ce cred altii. Mi s-a mai spus ca sunt satanista, dar sa stii ca ma doare in c*r...

Întrebări similare