Este cu adevarat o prostie! sine a scris asta se teme sa asculte muzica adevarata! ce`i drept, nu oricine poate asculta rock.Este muzica oamenilor puternici. Ce ai citit este o interpretare greshia a rokului.Sunt si melodii satanice, dar foarte putine.Nici un sfert din melodiile rock sunt satanice
Ce te face să crezi asta? Bănuiesc că nici nu ști care e diferenta dintre rock și metal (mai exact death si black metal) și mai și tragi concluzii pripite. Dă-mi doar un motiv pentru care crezi că rock-ul e satanist (în afară de faptul că ai citit pe google). Mai satanist e Justin Biberonul, că ăla dăunează și îti provoacă greată.
Rockul se canta de multa vreme, cu mult inaintea aparitiei satanistilor muzicali sau nu! Sunt de parerea ta!
Blackmetalul si deathmetalul canta despre astfel de chestii, dar doar ca sa prinda la public. Unii cantareti de black/death sunt atei, dar canta despre Satana pentru ca prinde la pustanii de 14 ani, care cred ca sunt cool, daca au tricou cu cap de mort, and so on.
In rest, nici un alt subgen de rock, nu canta despre Satana. Nici macar pe aproape. Nici heavy metalul, si post-hardcore-ul, nici jazzcore-ul, nici punkul; nimic.
Nu e satanist!
Rockul este un gen de muzica ca toate celelalte. si imi place foarte mult.
Sunt si melodii cam exagerate gen Metal dar cine le asculta.
Salut!
Exista multe feluri de rock si nu este niciunul satanist din cate stiu eu. Exista insa blackmetal si deathmetal care da, sunt.
Este o idiotenie sa zici ca rockul este satanist. Nu este. 90% dintre rockeri spun ca nu sunt SATANISTI. Da... sunt si melodii Sataniste, Dar FOARTE putine. Ei nu stiu ce este satanismul si nici rockul si pentru asta arunca cu pietre. Ceilalti 10% spun ca sunt satanisti moderni. Satanistii moderni nu cred in satan : O dogmă a satanismului modern este: „Eu sunt dumnezeul meu". daca ei nu stiu si le este frica sa asculte rock... Asa spun si colegii mei si toti : OOO rocul e satanist NU este.
Da! rockul este satanic nu asculta asa ceva pentru ca belzebut te va lua la noapte si te va tortura in chinurile iadului timp de 666 zile de tortura vesnica. sangele iti va fi expulzat din corp si iti va fi turnat in mrejele purgatoriului si satana iti va ucide si familia. NU ASCULTA ROCK SATANIC NEBUN! rockul distruge vieti!
manelele este viitorul si prosperitatea! manelele ucide dusmanii rocku ucide si familia. manele e shukar!
Da ai dreptate rockul e lucratura diavolului care iti va extirpa intenstinele si le va agata in caldarea diavolului timp de 666 zile incontinuu intr-un memento moris infinit al distrugerii interrioare pentru ca diavolul este in interiorul vostru. rockul este o cale spre satanism si totala diostrugere a fiintei. nu asculta asa ceva pentru ca vei muri si tu si fam; ilia ta si catelul vecinei de la etajul 4 aia care face placionta foarte buna de ziua recunostintei. bȘarashdjasdha rock!
Hai sa fim seriosi! Si eu am auzit ca rock-ul este satanism. dar sa stii ca nu este adevarat. Eu ascult rock. dar nu sunt satanista... Este adevarat ca sunt unele trupe care au versuri triste sau satanice. dar asta e o prostie. e doar pentru a impresiona lumea! Eu una nu o sa incetez sa ascult rock numai pentru niste influente negative de pe google!
Astia obsedati de biserica, sustin cu tarie ca Rock-ul este melodie satanica .Vor sa-si arate prostia si nu stiu cum.Astia habar nu au cum sa faca diferenta dintre satanism (care este de doua feluri) si muzica rock... >.<. Am fost si eu la un preot acum doi ani de zile si stupefiat s-a uitat la mine si mi-a zis sa ascult muzica bisericeasca.Mi-a venit sa-l calc in picioare.
Biserica in sine este o mare prostie si un rahat.Ok, sa zicem ca exista ceva, spiritual, dar sa nu exageram...
sssssssssss întreabă: