anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cum ii vedeti pe rockeri? Ca fiind genul ala satanist sau pur si simplu oameni care asculta rock si fac multe tampenii dar cu toate au intentii bune si ganduri bune

Răspuns Câştigător
| yumeee a răspuns:

Asta e o întrebare aiurea, draga mea yoanna.
Cei care nu ştiu nimic despre rock, sau au auzit doar frânturi de death metal şi au văzut filme cu rockeri old school făcând headbangs, vor susţine că rockerii sunt nişte "nespălaţi satanişti" etcetc. Bineînţeles, dacă le vei spune că şi Cargo, Pasărea Colibri sau Phoenix cântă tot rock, se vor ofusca şi bâlbâi (în cazul în care au auzit de ei).
Apoi, cei care sunt "rockeri" de faţadă, care au copiat hainele, tunsorile, trend-ul de la prieteni, fraţi, surori, etc, cei care postează întrebări pe TPU şi zic "sunt rockeriţă btw"(fusese una acum vreo 2 ore), adică, cei care ascultă tokio hotel, kelly clarkson, etc, vor spune gen "YEEAAAHHHH ROCK SUPER TARE FRATEEE CE ROCKIST SUNT IO"
Iar...(nu ştiu, estimez şi eu) să zicem 70% din cei care ascultă rock adevărat nu se vor sinchisi să explice aici ce-i aia rock.
Numai bine.

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine bine, delireaza happy Cred ca nu mai vezi. thinking

Hai ca ma plictisiti NEGRILOR happy

Nu mai intru pe aceasta emo pagina. laughing) Asa ca puteti sa va certati singuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana la urma...stii ce nu inteleg, cum se zice,, nu-ti convine nu te uita" adica pe mine chiar nu ma intereseaza parerea altora eu voi sta asa cum sunt, adica pana la urma eu am vrut doar o mica parere nu jigniriraised eyebrows in fineoh go on