| AFR81 a întrebat:

Voi dupa ce criterii simpatizati un cantaret? Va raportati strict la muzica sau aveti in vedere si viata personala?
Spre exemplu, mie imi plac foarte mult cei de la Coldplay. Faptul ca am citit despre Chris Martin ca nu are vicii si ca este credincios, mi-a starnit interesul si am cercetat mai in amanunt. Am urmarit cateva interviuri ale sale, am mai citit despre el si mi se pare un baiat de nota 10. La polul opus, chiar daca melodia imi place, chiar daca, poate, ma regasesc in ea, daca solistul este genul tatuat, betiv, drogat, in cel mai bun caz voi ramane doar cu piesa respectiva (daca imi place foarte mult), voi face abstractie de actiunile solistului/trupei si cu siguranta nu voi ajunge vreodata sa-l plac.
Este de ajuns ca artistul sa fie placut pe scena sau trebuie sa aiba si o viata personala care sa serveasca drept model, pentru a-l simpatiza?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este de ajuns sa fie placut pe scena, chiar nu ma doare de viata lui personala si cu atat mai putin nu caut model in viata.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Simpatizez un cantaret pentru voce si pentru melodiile sale.Da, nu prea ma intereseaza viata personala.Adevarul e ca as vrea ca acel cantaret pe care il simpatizez sa aiba o viata "curata", dar pana la urma e viata lor si fiecare face ce vrea cu ea.Bafta! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De simpatizat oricum ii simpatizez pe majoritatea pe care ii ascult pentru muzica si versurilor lor. Daca ma regasesc in felul de a fi al unui artist sau imi place cum gandeste e doar un bonus care ma bucura mult. Sunt sigura ca exista oameni foarte faini care fac muzica naspa din punctul meu de vedere, normal ca nu o sa le ascult muzica pentru ca nu ma aleg cu nimic. Am un cantaret pe care il ascult desi m-a scarbit comportamentul lui, dar face muzica buna - de restul fac abstractie.

| WithinShadows00 a răspuns:

Cand e vorba de simpatizat artistul in sine si nu muzica lui clar fac raportare si la viata lui personala, imaginea lui generala in lume, contributia sa, cat influenteaza pe altii, distinctiile primite, etc.

De regula la mine exista o armonie/concordanta foarte buna intre muzica artistului si viata sa personala, in sensul ca nu se dezmint, cum e muzica lor asa si ei.

Cat despre Coldplay, da, e o trupa draguta, atat ca mereu am senzatia ca instrumentalul lor e inaintea vocii cu cateva masuri.

https://www.youtube.com/watch?v=d020hcWA_Wg

Uita-te la cat incepe de vioi instrumentalul, de pozitiv, apoi Chris canta de parca e plictisit/adormit/mahmur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Artistul nu are nicio obligație față de fani, pentru mine e de ajuns să aibă muzică bună. Dacă are şi o personalitate frumoasă, e un bonus, dar nu mă influențează foarte tare.

Întrebări similare