| Pau a întrebat:

Voi posta intrebarea la toate categoriile deoarece am nevoie de ajutorul vostru:d si nu, nu sunt obsedata;)
va rog ajutati-ma si pe mine, nu dureaza mai mult de 5 minute!
Inregistrati-va si voi aici va rog eu frumos, am nevoie de cat mai multe persoane, este o chestie cu justin bieber care va veni in europa, deci este unica mea sansa sa ma duc la un concert de-al lui pentru ca nu cred ca va veni in romania, sau poate ca va veni si aici dar.chiar daca nu prea va place justin b, macar ajutati-ma pe mine, TPU:)Va raman datoare!

http://www.koiniclub.com/ref/C-10-80101547

Multumesc foarte mult:X

8 răspunsuri:
| CybeRAthlete a răspuns:

Scuza'ma ca iti atrag atentia, dar obsesia ta spre pustiu ala nu va duce la nimic bun...
Nu te voi ajuta nici eu, nu e cazul dupa cate am observat. Nu vreau sa iti alimentez obsesia...
Bafta sa ai...

| ZOON a răspuns:

Gata... funda?

| KellyGreen a răspuns:

Draga mea, dacă o sa câștigi tu și o sa te duci la un concert a lu Biberon în europa iți zic eu ca o sa stai în ultimul rând și o sa i se audă vocea la răsfățatu asta și mai urata asa ca fi tu liniștita ca am aflat ca o sa vina în Romania sa ne infesteze cu boala asta a lui.Deci sa iți iei bilet de acum.

| Pau explică:

Binele meu, adica cum?happy...
eu nu v-am obligat sa ma ajutati, deci tu faci ce vreihee hee

| Pau explică:

ZOON sigur te-ai inregistrat?>Pt ca eu am tot atatea puncte ca inainte sa postez "intrebarea" aici pe TPUhappy

| Pau explică:

Wow...se pare ca ati mai scris...atunci pun la plural totulhappy
Nu v-am obligat sa ma ajutati, deci nu o faceti daca nu o vreti si cel mai important:
NU SUNT OBSEDATA! doar imi place cum canta si cum arata, felu lui de a fii, intelegeti?

| ionnelu a răspuns:

Din pacate nu vreau sa te ajut.
Crede-ma este pentru binele tau.

| Lari_5840 a răspuns:

Si eu vreau funda happy