| TiberiuFasole a întrebat:

Voltaj a intrat in finala EuroVision? Am vazut in descrierea unui videoclip ca au filmat din finala, si nu sunt sigur. A intrat sau nu?

Răspuns Câştigător
| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Ei au câștigat finala Eurovision România, iar acum ne reprezinta tara la Eurovision International. Încă nu au ajuns in finala Eurovision International.

10 răspunsuri:
| 1DeadMemories a răspuns:

Voltaj reprezinta Romania in semifinala din 19 mai 2015 a Eurovisionului care se tine la Viena. Daca se califica va participa la finala care are loc in 23 mai 2015.

| TiberiuFasole explică (pentru 1DeadMemories):

Final=?
Adica din toata lumea?

| 1DeadMemories a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Ohhh kido ce-mi faci laughing)
Voltaj momentan este in semifinala.
Semifinala =Fază a unui concurs care precedă finala și în care se selecționează participanții la finală..are loc pe 19 mai

Nu are cum sa fie din toata lumea, ca nu-i Mondovision, e Eurovision ..participa doar tari din Europa

Parere personala, sper sa castige Suedia anul acesta.Mi se pare cea mai buna piesa a participantilor la semifinala. Putin comerciala, dar suna bine.
https://www.youtube.com/watch?v=gCf-VWysCyc

Ai mai multe detalii pe wikipedia despre tarile participante si melodiile de anul acesta http://ro.wikipedia.org/wiki/Concursul_Muzical_Eurovision_2015
Sunt si cateva tari participante care nu-s europene. Tarile participante in general fac parte din Consiliul Europei sau au arie de transmitere tv europeana.

| snake2015 a răspuns:

Da! Voltaj este in finala eurovision!

| TiberiuFasole explică (pentru snake2015):

Finala=Din Romania? Sau finala din tot concursul?

| anonim_4396 a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Voltaj=semifinala pe 19 mai (uuuu, de ziua mea).
Si finala pe 23, daca se califica. big grin

| 1DeadMemories a răspuns (pentru anonim_4396):

Dai de baut dublu daca se califica laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru 1DeadMemories):

Pai da...va imbat cu apa de castraveti laughing

Întrebări similare