Yoanna ai uitat sa mentionezi de ALICE IN CHAINS, DISTURBED, AVENGED SEVENFOLD, CHILDREN OF BODOM si DISMEMBER... plz croox daca te uiti pe la intrebari cauta de la AIC-would si bleed the freak, de la disturbed-stricken si down with the sickness, de la COB-if u want peace prepare 4 war si de la avenged sevenfold-blinded in chains
Guns N' Roses
Bon Jovi
AC/DC
Van Halen
Metallica
Three Days Grace
12 Stones
RATT
Keep Rocking Dudes!
The gazette, simple plan, flyleaf, three days grace, green day, paramore si billy talent ^^
Linkin Park, Disturbed, Iron maiden, DeepPurple, LedZeppelin, NIGHTWISH.
Sunt cele mai bune formatii.Bine nu in ordinea in care le-am asezat.Astea le ascult eu.
Pff cu ce sa incep...Black veil bride, Hawtorne Height, Silverster, My chemical Romance, The rasmus, Alesana, Secondhand Serenade, Scary kids scarying kids, Red jumpsuit apparatus, Bless the fall, Eyes set to kill, Bullet for my valentine si multe altele
Godsmack, Disturbed, Chimaira, Slipknot, Killswith Engage etc
@ZukeMissSaitou, sunt formatii foarte bune, pacat ca nu multe lume le asculta... si J-punk-ul nu prea e.Doar Stance Punks si The Blue Hearts. Poate anul asta vine o formatie ca lumea la Otaku, nu ce-a fost la Nijikon.
Dead by April, 30 Second to Mars, Three day Grace, Linkin Park, Breaking Benjamin, Evanescence.
Pai, imi place mult Linkin Park, chiar daca e mai rock alternativ si metal alternativ, are legatura.
Mai ascult des Behemoth, insa tot pe primul loc ramane
Agathodaimon [Cu Banner of blasphemy].
Eu nu ascult mult rock, asa ca trupele care ma intereseaza si pe care le ascult le numar pe degetele de la o mana.
Bafta`!
anonim_4396 întreabă: