Nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu! Ai înțeles?!
Mi se face scârbă.
Niciuna,pentru ca nu stiu sa cante si au melodii idioate.Prefer niste Green Day sau Sepultura.Pa!
1.Inna (este foarte frumoasa, are talent, si datorita ei suntem foarte apreciati in lumea intreaga )
2.Andra (este o foarte foarte buna cantareata, prezentatoare, Sotie si nu in ultimul rand mama. O respect pentru tot ce face
Nu Conteaza Care ne place noua
Conteaza Care iti place tie:*
Ca daca zice cine`va ca ii place antonia si tie nu...
Doar nu asculti Antonia ca asa a zis X.:*
Funditaa?
Bai. inna si alexandra stan fac doua beaturi si gata! unele melodii hai.mai merg
Andra este foarte veche si are o voce minunata:X ati auzit-o cumva live?
Nu prefer pe nici una in general ( adica nu o prefer pe inna si alexandra stan deloc, da trecem peste ). Singura care imi place ( sa zicem ), ar fi andra. Dar acum a inceput sa scoata si ea melodii tampite...De antonia nu imi place deloc, nu am nimic cu ea, da pur si simplu nu imi place .
1.Inna este superba si kanta foarte frumos
2.Alexandra Stan e tot romanca si este ff desteapta!
Dar Andra si Antonia ce-s? Chinezoaice? ))))))))))))))
PufuleteZapacit09 întreabă:
lSarcastiquel întreabă:
lSarcastiquel întreabă: