Rock-ul \m/ In special cel gothic
Tu consideri manelele o prostie, iar manelistii considera rock-ul un zgomot infernal fara nici un Dumnezeu. Fiecare cu ce-i place. Eu nu am absolut NIMIC cu cei care asculta manele. Pana la urma nu te obliga nimeni sa le asculti. Fiecare zice ca genul pe care il asculta e mai frumos Si nu cred ca 90% dintre oameni ti-ar semna petitia aceea.
Eh, Bent nu ai inteles,,, omul sta prost cu circulatia sangelui... deci danutz - latino - dar tu?
Rock, hard-rock, hard-core, metall.
Bent esti barbat sau femeie?
Si inca ceva nu comparati manelele cu muzica.
In romania ar trebui sa se interzica manelele.
Aici e romania locu`de unde a plecat prostiaaa!
Ai pus o intrebare si te-ai crezut mai destept decat ceilalti.astea sunt respunsurile pe care le meriti.nu te agita e doar vina ta.
N-am jignit, dar daca s-ar face o petitie 90%din romani ar fi de acord sa se interzica manelele.
... fară muzică aş fii suferit de anemie cronică, aşa că intr-o bună zii mi-am găsit donatorii:thrash/goth/folk/viking metall
le mulţumesc pe această cale)
rock on
Semnez si eu petitia aia de care ziceti voi
House, pop-slow, hip-hop, acum depinde de starea mea
Unde-i petitia?!?!?!?! UNDE?!?!?!?!? Da-mi un pix repede!
Revin: rock/hard-rock/metal
Pai depinde si de starea mea.Nu imi "curge" prin vene un anumit gen de muzica, dar cel mai mult imi place hip-hop, dance, house si pop.
Tie?
Ascult mult hip-hop, dar prin vene îmi curge rock. E mai exploziv, mai sentimental, mai alert, mai zgomotos, mai sălbatic.
Rock, in special rock alternativ. Imi place muzica care parca te "citeste" si iti spune adevarul, si cea care are ceva special, parca iti da fiori cand o asculti
Ooo si nu inteleg de ce toata lumea zice ca rockeri sunt niste satanisti drogati si plini de cercei? Rockul este cel mai tare gen de muzica ://.