Nu, nu mi se pare fitoasa. Chiar mi se pare foarte draguta si la locul iei, isi vede de cariera, si nu se crede mai presus decat ceilalti.
+ Ca are o voce minunata.
NU mi se pare deloc fitoasa
da mie imi place de ea, melodiile ei apoi filmul Camp rock 1 o fost iar super fain mai ales joe jonas (shen Grey):X:X:X:X:X:X
Abia astept sa inceapa camp rock 2 :X:X:X:X:X:X:X
mie imi pare rau ca s-a despartit de joe jonas
De unde stii? Ai cunoscut'o personal? O vezi doar in filme/seriale/interviuri. Ea nu este asa in realitate.
@Derye!
Exact asta am vrut si eu sa spun, dar mi-ai luat-o inaine.
Nu o cunosti, deci nu ai de unde sa stii cum este ea cu adeavarat.
Ba da ...are arfe de diva:-&! Si nici macar nu este.Nu pot sa o sufar! X-(
Nu mi se pare, si chiar daca ar fi, problema ei, conteazaca este o cantareata si actrita buna:d
Nu avem de unde sti noi pentru ca nu o cunoastem personal, ne dam cu parerea despre o persoana cand interactionezi direct cu ea, dar ca toate celelalte vedeteincearca sa afiseze o imagine de om perfect! nimic scos din comun
O urasc! X-)X-(X-( cu moaca aia a ei de proasta! doamneee o urasc! dar si pe miley cyrus...cand le vad pe fetitele alea cu bluza cu hannah montana colanti, bratara, ceas... funda si etcimi e scarba:-&o prefer pe selena gomez
Pai... nu o cunosc in realitate si nu am de unde sa iti spun dar sincer nu cred asta oricum, e dragutsa ca aspect dar nu sunt o mare fana dea ei prefer Selena Gomez si Ashley Tisdale. oricum sper ca te-am ajutat. pa-pa :* te pup
Dragutzica...
Nu Mai comenta persoane care nici nu le cunosti Ai Cunoscut`o Personal?
Vedeti`va de trebuie voastra si incetati cu astea
Nu
nu cred ca e fitoasa deloc
munceste foarte mult mai ales la "Sonny with a chance"
si de abia astept "Camp Rock 2"... o sa fie prea tare
in plus nici macar nu o cunoasteti cum e in realitate asa ca nu aveti dreptul sa o judecati
Nu dred ca e fitoasa mie imi place mult de ea, are o voce superba si este frumoasa
Demi e chiar de treaba adica nu pare numai asa la tv ci si in viata de zi cu zi si e foarte draguta si are mult talent xoxo
Doamne!
voua va e chiar ciuda ca ea este o vedeta si ca are talentul pe care voi nu il aveti!
Si poate ca unele dintre voi sunteti fane Joe Jonas si muriti de ciudata ca ea a intrat in gratiile lui.
Si poate ca va mai intra.Nu sunt o fana mare de a ei dar sunt sigura ca ea are mai mult creier ca voi!
biencutza96 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: