Daca fake inseamna comercial...atunci asta e.
E criza de inspiratie, lipsa de talent, superficialitate.
Prefer muzica clasica, nu exista termen de comparatie cu zgomotul numit muzica de astazi.
Cam multe melodii foarte asemănătoare și cu versuri extrem de comerciale mai ales astea noi apărute după 2015 încoace
Este o muzica foarte comerciala. Si fake ul ala vinde. Sexista nu mi se pare neaparat, mai mult foarte stereotipica. Nu exista un mesaj, este genul de muzica care te face sa vrei sa dansezi si cam atat.
Pai daca vrei mesaj si recorduri doborate, asculta SHAKIRA || BZRP Music Sessions #53
Best, top, most etc Aia muzica de dat peste nas! "perdón que te salPiqué"
Nu neapărat sexistă (cu anumite excepții), dar da, mi se pare destul de comercială. Nu judec pe nimeni bazându-ma pe muzica preferată, normal, dar nu pot spune că mă atrage pop-ul asta prea mult.
Cum a spus Dave Grohl odată, muzica pop e distractivă și bună de ascultat în trafic, dar nu are substanță. Majoritatea pieselor populare (top 40) par aproape la fel...
Poate artiștii pop au și piese foarte bune, cu substanță, nu zic că nu! Din păcate, astea nu prind bine la public, deci mulți au ales calea ușoară: muzică generică, cu versuri și mai generice.
Desigur, există și excepții, însă nu pot să sufăr melodiile acelea clișeice din top 40! De fiecare dată când ai mei dau pe vreun post de radio cum ar fi ZU FM sau HIT FM, simt că o iau razna!
Noroc că de cele mai multe ori ei pun Magic FM, unde se dau mai multe melodii vechi. Nici acolo nu scap de Espresso de la Sabrina Carpenter (mă bântuie piesa asta...), dar e mai ok decât restul!
Nu judec nici eu pe nimeni în funcție de asta, pe mine mă interesează comportamentul oamenilor. Întreb pentru că și mie mi se pare repetitivă, am zis că poate doar eu văd așa și poate am o problemă, dar se pare că nu, din ce răspunsuri am primit la întrebare. Pe mine m-a disperat GIMS, Maluma - Hola Señorita (Maria), nu mai o suportam, oriunde am mers când era în vogă, îmi venea să țip, dar și ca versuri mi se pare basic și plictisitoare.
Vai, nu îmi amintiți de piesele alea! E frustrant când astfel de piese cu refren enervant și versuri generice ajung în trend, fiindcă asta înseamnă că le vom auzi peste tot cel puțin câteva săptămâni. De unele manele nici nu mai zic, colegii mei aveau prostul obicei de a pune Guță sau Vino să te f... de la Mocanu în pauze. Pur și simplu groaznic, și apoi tot eu sunt ciudată că nu îl divinizez pe Dani Mocanu (deși e clar că omul ăsta nu are nimic bun, un misogin fără bun simț)
Manelele sunt underground, problema este că au fix ce vrea lumea să audă, asta e faza la ele, dar și versurile în mare parte din ele, sunt la nivelul penibilului. Asta am pățit și eu când am fost la liceu, eu am fost un tipul ăla de băiat cu tricouri negre, brățări cu țepi, părul lung și care asculta metale, cum colegii mei mare parte din ei erau niște cocalari, îți dai seama ce a ieșit, patru ani a trebuit să le suport bully-ul lor.
Exact, versurile sunt de-a dreptul cretine. "Copia nu-i original"...wow, sigur le-a luat mult să scrie așa ceva!
Mda, nu îi suport deloc pe idioții aceia care se iau de oricine are "tupeul" să iasă din tipar... Partea bună e că măcar aveați un stil vestimentar interesant și ascultați muzică de calitate!
SpoiledBrat întreabă: