Nu am absolut nimic cu el.Nu-l simpatizez, dar după cum şti, fiecare cu gusturile lui.
Ceea ce urăsc este faptul că acum dacă ai bani, gata ...devi vedetă peste noapte.Este tare nasoala chestia asta.
Şi pe deasupra, sunt atâtea ''fane'' înnebunite după un mucos de copil. Vai, ce talent are el. Mă abţin de la comentarii pripite!
Nu pot sa spun ca il urasc... mie imi place adica nu sunt extra fan da' daca ar avea un concert in R.as merge
Sa fim sinceri daca un prieten||a iti spune il urasc pe "JB" spui si tu la fle :p Nu il ura si nici nu il simpatiza "Stai" departe de el daca nu iti place. Funda?
Mi se pare absurd sa urasti pe cineva care nu ti-a facut nimic, care pur si simplu munceste pe rupte.
Si ca sa iti raspund la intrebare: Nu imi place JB in mod special dar il respect pentru munca pe care o depune.
Eu nul sufar nu l-am suferin niciodata dar chiar il respect pentru ca depune o munca 2 nu pot sa il critic pentru ca nu-l cunosc dar totusi e prea de tot sc pe un site de al lui ca o fana sar arunca in cap de la etaju patru pentru o singura zi cu el...Ori cum nu-l sufarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr