Mie una imi place cum canta... dar nu imi plac toate melodiile lui. dar cel mai mult nu imi place sa vad persoane inebunite dupa el
Nu stiu ce sa spun. Nici nu imi place nici nu imi displace. E undeva intre. Probabil o data o sa imi placa si mie de el dar momentan nu ma omor dupa el. Multe fete il vad super si nu stiu cum dar mie mi se para ca e un baiat ca tot ceilalt pe langa faptul ca are o voce frumoasa. Asta ii adevarat. Chiar daca nu sunt chiar asa de incantata cand ii aud numele trebuie sa recunosc are o voce frumoasa. La multe fete la care nu le place de el ( nu ca mie mi-ar placea ) spun ca nu are voce frumoasa doar prin faptul ca ele il urasc. Sper ca ti-a placut parerea mea si astept fundita
Mie sincer nu imi place deloc de justin bieber. Fetele din clasa de la mine sunt inebunite toate dupa el. In plus ala e si gay si pedofil.parerea mea
Nu, mie una nu imi place. o, o Dar avand in vedere ca 80% din comunitatea TPU sunt fete pana in 15 ani, vei primi multe raspunsuri afirmative.
Deci pur si simplu nu il sufar
sa-ti dau niste motive:;)
-are fite;
-face de ras rasa masculina;
-nu-mi place felul cum isi da bretonul de pe ochi;
-nu stie sa lege 2 cuvinte;
oricum...nu are cum sa ne placa de un tip pe care nici macar nu l-am vazut (in afara de TV sau pe net).
si pun pariu ca toate fanele lui sunt pana in 14 ani...:|
de exemplu eu am 13 ani... dar nu il suport...:|
si eu sunt un copil dar...
bai...copiilor vor chiar nu aveti ce sa faceti?
adica invatati si voi la romana sau la alta materie...
recunosc ca si mie imi plac vreo 4 melodii de ale lui(eenie meenie, love me, baby, overboard) dar nu sunt innebunita dupa el...nu il visez noaptea :)))
cand am vazut videoul asta am inceput sa bufnesc in ras. dar mi s-a facut mila de acea fata...:(
http://www.youtube.com/watch?v=dTCm8tdHkfI
dar fiecare cu gusturile sale...:)
bye! :-h
E dragut si canta bine pentru un pusti de 16 ani.Si canta super super bine canta parca e un inger nu? E super tare si e super dragut nu? Eu una spun ca e superrr minunat... fundita?>>>>...
Ancuta5678 întreabă: