Nu, nu imi place. Unele persone iubesc aceasta persoana deoarece a fost mass-mediatizat prea mult in ultimul timp.
Este doar o "moda " de moment la fel cum acum catziva ani era Hannah Mantana(Miley Cyerus - ), Selena Gomez sau Jonas Brothers ... Ii urasc pe toti pentru ca si-au facut fani printre cei mici datorita unor "desene animate" iar dupa se credeau mari V. I. P-uri printre ceilalti Plus ca muzica este un fel de arta prin care te exprimi si catre transmite sentimente... iar ce sentimente sa transmita chestia aia care debea a vazut si el cum arata lumea numita Justin Biber.
Imi cer scuze pentru fanii lui la care sigur nu le vor conveni ce am scris aici dar asta e fiecare trebuie sa isi spuna parerea.
Bye
Bună.
Nu sunt fană, nu este genul care să-mi placă extrem de mult!
Pa, pa.
Da imi place din doua motive
arata destul de bine pentru varsta lui
si imi place cum canta!
NU! Pt ca nu a invatat sa cante si e prea enervant(se da cel mai tare din parcare)
Ok,
1) Pe Ludacris eu nu-l stiam pana nu am vazut videoclipul "Baby" la MTV;
2) Eu il urasc! Fara suparare, dar i-ati vazut parul ala dat cu fixativ?!?
3) Toate raspunsurile au fost foarte bune si chiar nu stiu pe cine sa-l pun castigator...
NU.
1)ca-i gay.
2)are voce de femeie
3) ca face lumea in care traim sa para mai proasta decat este de
fapt.
4) ca face cantareti cunoscuti de rusine ( Ludacris, Usher).
etc.
PS: cand va atinge si el pubertatea nu-i va mai placea la nicio fata de el.
Aquma sincer...nu e el de vina a vrut si el sa cante adica pot spune sa fie vedete da nici lui nu iar plika bine vorbele voastre si voi la randul vostru o sa doriti sa fiti ceva in viata aceasta dorinta se va implini si oamenii vor scrie lucruri urate despre tine si nici tie nu ti-ar conveni
asta`i parerea mea
j da imi place justin bieber si sa stiti ca nu face de ras pe nimeni
arata si foarte bine
si pana la ura vorba ca este gay o spune toata lumea despre noile vedete:X