Ai întrebar, deci îţi voi răspunde. Chiar am scris puţin într-un blog despre ei. Voi mai tăia din înjurături.
"One Direction, alţi tâmpiţi care se duc pe scenă ca să se frece cu microfonul. Toti cinci cu feţe de gay, haine de gay, imbrăcăminte de gay si voci de gay. Adică, dacă era unul singur era ceva gen Justin Bieber. Dacă era un trio, mai ziceam. Dar s-au dus cinci pe scenă, probabil, o formă de a se asigura că nu aruncă oamenii cu roşii stricate si păstârnaci răscopţi în ei. Dar, ca orice băiat "care arată bine", după părerea fetelor, au ajuns mari staruri ale muzicii." Aveam şi un mesaj pentru fani, dar din ăla nu am cum să reduc înjurătura.
Mă refeream la cel care a răspuns dacă e rockăr. Şi oricum, sunt de acord cu tine! Nici nu ştiu de ce au atâţia fani şi de ce atâtea fete umblă în limbă după ei. Sunt nişte rahaţi imenşi.
How do 5 gay guys walk down the street? In One Direction. Majoritatea fetelor sunt inebunite dupa ei deoarece au bani si se presupune ca arata bine. Asta nu inseamna ca au si voce si sunt o trupa buna.
Doar parerea mea. Gusturile nu se discuta.
Nu. Manelistă până la moarte.
http://youtu.be/zTuD8k3JvxQ
Eşti printre puţinii useri care spun asta. Primeşti un os.
De obicei mi se explică cât de incultă sunt pentru că ascult manele. Cât îmi place să văd cum se zbat toţi apoi să îmi demonstreze că ştiau de fapt că eram sarcastică. Duhh...
Mulţam pentru os! Şi tu primeşti un biscuite. Acum hai să luăm mitraliera şi să-i omorâm pe ăia, că mă freacă pe creier.
Folosim o bombă atomică, că altfel nu rezolvăm nimic. Trebuie să le omorâm şi fanii.
Pentru ca americani nu-s asa de tampiti ca voi ..bai fratilor voi ii criticati pe toti da la voi nu va uitati ca sunteti niste retardati fara sperante ...au fani pentru ca canta foarte frumos si sunt foarte draguti NICI DE VORBA RAHATI cum zici tu poate ca tu esti un rahat ...asa ca tacati gura
În primul rând sunt fată.
În al doilea rând, ăia sunt britanici.
Şi în al treilea rând, aşa cum ai tu voie să spui că-ţi plac, aşa avem şi noi voie să zicem că sunt nişte rahaţi. Mă doare pe mine undeva câţi fani au şi de unde sunt retardaţii ăia care îi ascultă.
Şi probabil eşti şi tu una din aia care are prejudecăţi despre rockeri, că sunt satanişti şi aşa mai departe. Aşa că ar trebui tu să taci din gură şi să mai şi înveţi să scrii. Pupici.
Au fani? Ei bine, asta demonstrează că marea majoritate a celor ce îi ascultă( fete proaste ) şi le sug mădularele ( la figurat, sau la propriu ) sunt reduşi/reduse mintal.
Şi nu. Nu sunt rea, nici nesimţită. Spun adevărul. Şi acum voi argumenta. Din moment ce piesele lor sunt lipsite de complexitate şi nu exprimă decât "dragoste" puerilă/greţoasă şi hipstereală la greu, e normal ca cineva cu mintea mai descuiată să arunce cu rahat în ei pe cât de mult posibil.
Foarte drăguţi? Da. Pentru nişte gay ( probabil că nu sunt, dar arată ca unii ), sunt ok (cu indulgenţă ).
SkizoMetal nu e un rahat. Şi nici că se sinchiseşte să îi pese ce spui despre ea. Tu eşti, pentru că nu ştii să îţi argumentezi spusele.
Aaa...şi putem să ne exprimăm oricând şi oricât de mult părerea, durându-ne fix în anus de cei ca tine.
1-Nu.
2-...As putea face o carte :) cu 15 volume :) despre cat de gay si cretini sunt.
Am gasit pe facebook, o fata normala, care a facut un album special pentru ei : http://www.facebook.com/......media/set/
Da au fani..Chiar foarte multi..Si nu stiu pana la urma care e problema voastra.I mean si eu ascult One Direction da ascult si Bon Jovi, AC/DC, Evanesence, Nirvana, etc.Si da au mute fane super tampite(gen tipa si lesina cand ii vad)da asta nu inseamna ca toate fanele sunt la fel..Si pana la urma daca tot ii urati atat de ce continuati sa o ziceti, i mean nici eu nu il suport pe Justin Bieber(mereu cand ii vad fata imi vine sa vomit) da nu zic nimic
Ok daca nu iti place de ei nu trebuie ca sa vorbesti asa de ei ca pana la urma cine esti tu sa ii injuri sa-i judeci? Nici tu si nimeni nu e usa de biserica ok? Si de unde sti k sunt gay ai verificat? S-au nu am inteles si deloc nu au fata de gay si aa mai ceva ai auzit cuvantul „IUBITA" cred ca nu pentru ca toti cei din trupa One Direction au asa ceva.Si ce treaba ai tu ca sunt 5? Daca sunt prieteni care e treaba ta? Tu nu ai prieteni mai muli? Ai doar 2-3 prieteni? Si in plus Zayn, Harry, Naill, Louis, Liam arata chiar foarte bine se imbraca la moda si atrag fete foarte multe deci nu te lua de altii ca daca eu incep sa te injur si sa vb urat de tine nu iti convine.Ei au ajuns asa din munca si straduinta nu ai tu drepturi ca sa ii jignesti daca nu iti place de ei nu ii asculti si gata.Ai inteles?
Auzi tu cu ce te crezi mai presus ca noi fanele trupei ONE DIRECTION.Mie imi place foarte mult de aceasta trupa deoarece au o voce super daca tu nu ii placi nu e venoie de pareri din spatiu ok? Baietii acestia sunt draguti si nu sunt gay cum ii faceti toti a si mai ceva cei care ii facei gay si eu mai stiu cum aceeia sunteti chiar voi nici decat ei pentru ca acestia au ajuns sus prin munca nu prin comentariile voastre rautacioase nu ii faceti gay tampiti prosti etc. pentru ca voi nu stati cu ei sa stiti cum sunt si in plus oricare aici stiti sa comentati dar cand ii vedeti fata in fata sariti pe ei si le cereti autografe si poze...Asa ca nu comenta tu atat ca tu nu sti nimic despre ei atata timp cat ei sunt celebri si au fani/e nu te poti ridica la novelul lor ca sa ii faci gay pentru ca prieteni sunt prieteni cred ca si tu ai prieteni si de ex.mergeti sa va plimbati mai multi prin parc eu mai stiu unde asa sunt si eu canta impreuna si recunosc si eu sunt DIRECTIONERA si ma mandresc cu asta pentru ca sunt niste baieti de nota 1000000 si celebri cu niste melodii super.Asa ca pentru toti e valabil nu judecati ca daca ia-ti vedea fata-n fata ati lesina.Voi scrieti aici comentarii ca sa va aflati in treaba dar cand scrieti ganditi-va ce ati face cu ei fata-n fata.Atat am avut de zis.PA!
Da sunt fana trupei ONE DIRECTION.Mie imi place foarte mult de aceasta trupa deoarece au o voce super daca tu nu ii placi nu e venoie de pareri din spatiu ok? Baietii acestia sunt draguti si nu sunt gay cum ii faceti toti a si mai ceva cei care ii facei gay si eu mai stiu cum aceeia sunteti chiar voi nici decat ei pentru ca acestia au ajuns sus prin munca nu prin comentariile voastre rautacioase nu ii faceti gay tampiti prosti etc. pentru ca voi nu stati cu ei sa stiti cum sunt si in plus oricare aici stiti sa comentati dar cand ii vedeti fata in fata sariti pe ei si le cereti autografe si poze...Asa ca nu comenta tu atat ca tu nu sti nimic despre ei atata timp cat ei sunt celebri si au fani/e nu te poti ridica la novelul lor ca sa ii faci gay pentru ca prieteni sunt prieteni cred ca si tu ai prieteni si de ex.mergeti sa va plimbati mai multi prin parc eu mai stiu unde asa sunt si eu canta impreuna si recunosc si eu sunt DIRECTIONERA si ma mandresc cu asta pentru ca sunt niste baieti de nota 1000000 si celebri cu niste melodii super.Asa ca pentru toti e valabil nu judecati ca daca ia-ti vedea fata-n fata ati lesina.Voi scrieti aici comentarii ca sa va aflati in treaba dar cand scrieti ganditi-va ce ati face cu ei fata-n fata.Atat am avut de zis.PA!
S-a trezit un fan infocat dupa jumatate de an dupa ce am dat raspunsurile alea. M-am saturat sa va explic voua, lingailor, ca atata timp cat s-au lansat pe piata muzicala ei pot si criticati dar si admirati. Si am dreptul sa spun orice vreau despre ei, asta fiind opinia mea proprie si personala. De unde scoti tu astea ca "nu am dreptul" sa spun ce gandesc? Cateodata intreceti chiar toate limitele.
In primul rand nu sunt gay pentru cei care ii critica(baieti astia au facut gesturi caritabile...au donat bani, au ajutat copii bolnavi ....merg peste tot in lume pentru a face bine si voi care cand treceti pe langa un cersetor pe strada zadeti de el si bla bla bla) parerea mea e ca sunt foarte buni in cea ce fac si mai ales arata si foarte bine.