Mi se pare tare ciudat
nu prea stiu care e alejandro din zecile de baieti de p`acolo
sau legatura cu versurile
dar pentru stilu lu gaga, e genial
Videoclipul nu, mi se pare cam exagerat sincer, insa melodia e ok, in ciuda faptului ca e foarte mediatizata si a inceput sa plictiseasca.
Nu, mi se pare grotesc. In schimb, ador melodia (pentru ca o stiam dinainte de a aparea videoclipul).
Videoclipul cred ca e facut la repezeala, e urat! nu are nici o logica dar melodia e frumoasa.
Melodie frumoasa, pacat de videoclip!
Videoclipul: in nici un caz. tipa asta e nebuna...are o obsesie, sa se culce cu toti barbatii.Doamne, iarta-ma, chiar nu inteleg de ce face asta. Toate videoclipurile ei sunt asa...ma rog nu toate, da` majoritatea.in schimb, melodia e frumoasa.
Pai:1.Videoclipul este diferit de celelalte cu siguranta dar nu este nici frumos dar nici urat!
2.Melodia e frumoasa.Are voce Gaga asta!
Pacat de melodie cu videoclipul asta!
Orkm daca asa ii place ei dc sa o invinovatim?
:*pupic! funda?
Buna.Nup,nu-mi place. E chiar aiurea si ciudat. Dar oricum lady gaga are un stil mai 'ciudat' deci si videoclipu' trebuia sa fie la fel.Pa-pa:*
Nuuuuuuuuuu dar l-am ascultat de 100 de ori in masina incat l-am invatat pe derost si nu il plac
In nici un caz numi palce. am vrut sa va intreb. oare la tot TPU la place melodia asta ca mie nu bleach
Sincer mie mi se pare jginitor si scarbos...numai o femeie idioata si saloasa ca Lady Gaga ar putea face asa si ca sa uitam de videoclip Alejandro este plagiata dupa Ace of Bace-dont turn around
Imi place cum danseaza in rest mi se pare diabolic, dar melodia e super tare, imi place la nebunie!
Ancuta5678 întreabă: