| Lariiiiiiiiiii a întrebat:

Vreau ceva descrieri pentru hi5... daca se poate din melodii:X:X

2 răspunsuri:
| flow_3204 a răspuns:

Spate fata lateral corpu`meu e criminal sau, pentru fete ochi mari gurita mik trasaturi de printesika, va veni o zi cand vei spune sunt pentru tine si eu voi spune fi pentru alta nu pentru mine. Mereu aranjata, mereu parfumata, oricum e prea cuminte pentru tine aceasta fata, Ma intreb oare ce gandesti cand o privesti?", Esti aici si am in ce sa cred, Are tupeu` fetita, da se uita cam pervers Ochii ei frumoshi`s`au pierdut la tine`n portofel.
Uite si... din astea mai normale. :

E doar o fata cat se poate de obisnuita...Care nu are absolut nimic special. Are zile in care parul ii sta ca naiba. si zile in care arata extraordinar

Nu incerca sa fii a lor • Sunt multi care nu stiu ce vor • si tine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete

Unii ma stiu, altii cred ca ma stiu, iar despre unii cred ca ar face orice numai sa nu ma stie. Sunt un spirit mare intr-o "sticla" mica

Asta mica e mereu cu zambetul pe buze, nu se streseaza, nu prea o intereseaza ceea ce urmeaza!

Poarta`te frumos cu ea. E mik si nu stie ce vrea. Spune`i `Da` cand ea spune `Nu`. cand zambeste.Zambeste`i si uh. cand greseste nu o certa pentru. ca`i mik si ea si nu stie ce vreaa.

Imi place sa gresesc, caci nu prea mult gandesc.Copilaresc, Traiesc, Imi cer scuzee.Multzumescc`!

Un sfarsit e un nou inceput

"Asta mica. Promite cica. Ca va fi cea mai buna gagica

Spune`i stop cand te streseaza. explica`i ca exagereaza.nu intelege? abereaza? spune`i pa si se calmeaza.
j uite unele misto... dar in engleza...:P
http://www.latestngreatest.net/

II ignoram pe cei ce ne adora ii adoram pe cei ce ne ignora. ii ramin pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc.

Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic.Si daca am pierdut ceva inseamna ca nu-mi trebuia '

Cu nimic mai speciala, cu nimic mai deosebita.Doar diferita

Tu Si tot Clubul vostru De Inecathe. Avem o Vorba Sa va scpunem. Aratatzi Perfect din Spate

Am o gramada de defecte.stiu...nu oblig si nici n-am obligat pe nimeni sa ma accepte...

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

Viata seamana cu o poveste, ceea ce importa nu e lungimea ei, ci valoarea ei`

Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie, chiar daca dureaza toata viata.

Pentru fiecare 60 de secunde în care sti supărat, pierzi un minut din viaţa frumoasă pe care nimeni nu ţi-o poate da înapoi… aşa că învaţă şi tu să fii fericit şi să zâmbeşti!

. Stiu ca este greu dar sunt aici gata sa te ridic, cand simti ca pici!

Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!

Copilăria. Singurul paradis pierdut.

Doar pentru că cineva nu te iubeşte aşa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubeşte cu toată fiinţa sa.

Nu te teme niciodată de umbre, ele arată doar că există lumină în apropiere!

Zâmbeşte celui care te-a părăsit ca să nu creadă că-ţi pare rău!

Zâmbetul durează doar o clipă, dar amintirile lui o viaţă întreagă.

Adevărul doare. dar ceea ce ne lasă răni adânci este totuşi minciuna!

Ea nu e ca resul. Ea e pur si simpluu` ea`![]

Nu sunt asa cum ai vrea`! Iubeste`ma pe mine nu imaginea mea`!

O fata desteapta are un intotdeauna baiat pe care si`l doresc altele funda?

| ganton a răspuns:

Dios mi-a, ce ii poate caca mintea lu' "maddu"!