Denisa si Florin Peste-de mi-ai da dragostea ta,
Printesa de aur-cine mai tine la tine
Ioana-singura
Laura vass - de ce taci?
F.Peste-ziua langa tine
Nidoleta Guta-o lacrima curge
Denisa-omul bun noroc nu are
Costel Pustiu - Am prietenii de elita
· Cristian Rizescu - I-ti multumesc
· Nelut Peste - I-ti dau tie inima
· Nicolae Guta - Nu ma certa [Club Version 2009]
· Liviu Pustiu - Iubirea mea
· Brandy - Asculta-mi inima
· Geo No1 & Beker - Iubita mea
· Sorin Copilul de Aur - Ce succes are Sorin Tv Rip
@denisa, fiecre e liber sa asc ce vrea, ai dreotate... dar ti-am spus ca nu stiu... ce e rau in asta?
M-am saturat de persoane care tot spun nu asc manele, eu manele? niciodata.Cand am avut banchetul persoane cat toata viata mi-au facut capul mare ca ele nu asc manele se "rupeau"pe manele de zici "cei" asa ca nu au rost asemenea comentarii.Manele noi nu asc, le prefer pe cele vechi.
Dacă ţi le spun acum, ies altele şi mai noi peână arzi CD-ul. Banda rulantă funcţionează ca unsă
Ok...
Butterfly nu cred ca trebuia sa raspunzi la intrebare nu isi are rostul raspunsul tau, am pus intrebarea celor care m-ar putea ajuta...esti ignorant/a.pana la urma urmei fiecare e liber sa asculte ce vrea si nu e frumos din partea ta... oricum mrs ...mai departe tu stii...bye
Oke, acestia suntem noi, oamenii, ironici, ca daca nu am fi ironici nu am iesi in evidenta, pentru cine se simte, sorry, dar daca nu va plac intrebarile mele va rog foarte foarte frumos sa nu raspundeti, urasc ironia...Am spus ca ii faceam un cd la o prietena si aveam nevoie de niste manele noi. dar de ce sa explic, nu are rost... in ziua de azi ...nu vreau sa incep...cu toate acestea va mai rog odata...nu mai raspundeti daca nu va plac intrebarile ca nu isi au rost raspunsurile ironice si fara sens... o noapte buna!
Tokio hotel - automatic
fff tare maneaua asta
Rock on
scuze' da nu ma pricep la asa ceva
Buna denisa in primul rand nu stiu dc cei care n ask manele lasa comm aici ok frate nu ask nu ask dar totusi fiecare ask ce vrea. o mel noua frum este denisa-pozele cu tine. sper ca te-am ajutat
Gabrriell întreabă: