| kiopio29 a întrebat:

Vreau sa ajung cantaret dar parinti mei nu prea vor, ce ma sfatuiti sa fac?

9 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Nu e vorba ca nu vor, ei pur si simplu cred ca nu ai sanse. Canta'le ceva (nu cantece scolaresti) si daca li se pare ca ai voce te vor ajuta si ei.

| bkmad a răspuns:

Cam asta vreau si eu laughing dar nu prea stiu ce studiouri sunt in orasul meu. si cum vrei sa devii? de unde esti?

| smaranditza a răspuns:

Mai intai trebuie sa fii foarte hotarat pe ceea ce vrei, doar asa iti vei putea convine parintii ca ai afcut alegerea buna; intre timp, poate ca nu ar fi rau sa urmezi un drum mai aproape de aspiratiile parintilor(o facultate, etc); spre ex, dan bitman a facut facultatea de politehnica, si exemplele ar putea continua
dar, pana la urma, o discutie face to face, deschisa, calma si cat se poate de serioasa cu ai tai, nu poate decat sa ajute! bafat!

| devilandreeaa a răspuns:

Pai... ce iti doresti tu
-doctor
-jandarm
-vanzator
-poet
-povestitor
-dansator
-bucatar
-profesor
-teximetrist
-politist
Si multe altele
Fundita plz

| zooooza a răspuns:

Nu iti controleaza ei viata.Incearca sa ii convingi.Compune un cantec si canta-l la un instrument.

| AndutzaAndu09 a răspuns:

Eu spun sa le spui parintilor tai ca asta e alegerea ta, si ori ce vor spune tu tot sa continui. daca ai voce e pacat sa nu te faci cantaret.

| neynya_4078 a răspuns:

Ti-a spus vreun profesor de muzica ca ai voce? Daca da, atunci pune-l sa vorbeasca cu parintii tai, sa le spuna cat de talentat esti si poate asa ai o sansa. Succes

| RainDrop a răspuns:

Pai cati ani ai?
Daca ai mai putin de 12-13 ani, canta la microfoane de jucarie, sti tu, daca esti mai mare, ar trebui sa te interesezi online, ca tot ai acces la internet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma lasate de talentul asta! apucate de alt ceva! anticipat!