| Elena1234456 a întrebat:

Vreau sa compun o melodie rap in genul celor cantate de Nane.Imi puteti da si mie o tema pentru melodie happy?

Răspuns Câştigător
| roxyrocks a răspuns:

Despartirea...sau nepotrivirea sociala, despre prima iubire.despre asta canta nane de obiceihappylove struck

17 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Viata de cartierhee hee

| Vizitiul a răspuns:

Parlamentarii si "responsabilitatile" lor!

| coryna1997 a răspuns:

Daca nu aii talent degeaba si trebuie sa ai si unde sa le inregistrezi crede-ma ca am vrut si eu dar m-am lasat.(scuza ortografia)

| TimisoaraKBOOOM a răspuns:

Uite...unii chiar nu sunt facuti pentru a compune melodii...Hip-hop inseamna viata da nu viata altuia.

| TheBlueButterfly a răspuns:

Iubirea, despartirea, natura...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ghghj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa fac o pesa tot ceva in gen... daca gasesti ceva vreun site sp si mie.sau negative ceva... fyfy_fytoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti pentru unu si unu pentru toti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aa deci!? bravo taty tiai luat permisul poti conduce din nou peste tot!
!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia pixu si foaia si scrie viata ta in realitatea incerca sa o scrii in rime vei reusii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa compui o melodie de dragoste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ploua cu lacrimi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei un sfat? uitel: nu incerca sa copiezi pe altu'! de ce? pentru ca ai o mentalitate diferita in a percepe lucrurile fata de altu'. fii tu insuti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puya
americandi si smaili

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai putea compune orice melodie dar inima iti da datele si ia in condiderare ce tiam spus ceaoooo wavewave

| ely_1524 a răspuns:

Uitai o melodie compusa de o fata de 11 ani:fara tine vreau sa-n cep o viata noua, nu conteaza daca-mi rup inima-n doua, nu mai suport pe strada mea sa ploua vreau o viata noua o viata noua.cand te-am adus aici erai imbracata din turcia si acum imi faci mii de draci.