Si am o voce super...toata lumea mi-a spus asta.si eu in septembrie anul acesta ma voi duce la canto.
si iti urez succes:*. roaga-i pe parintii tai sa te duca.renunta la unele lucruri si strange bani pentru negativ:*
sper sa ai noroc. spune-le parintilor tai ca iti doresti asta si inseamna totul pentru tine.eu asa am facut si a mers
In primul rand o data ce ai tai nu te sprijina ai incredere in tine si in visu tau...nu te lasa batuta! asta e cel mai important.intereseaza.te si incearca sa faci tot posibilu si imposibilu sa iti realizezi visul.bafta.prin asta trec si eu cu actoria.sun o fata nascuta in tg jiu si crescuta langa ai mei in milano.am posibilitati dar nu am sprijin. din partea alor mei.
Ia niste negative de pe net inregistreazate fa niste videoclipuri posteazale pe you tube lasa adresa de mail scris acolo(crede-ma la mine a mers) si mergi la cat mai multe concursuri dk ai voce nu o irosi. ps si strangeti bani si fa-ti si uh nijtenegatine, du-te la un studio
Eu zic sa incepi sa iei lectii de canto. asa ar fi mai bine, si daca esti din bucuresti eu zic sa mergi la corul de copii radio