Pai depinde daca ai voce sau nuh, ce varsta ai, daca esti prea mic asteapta sa mai cresti, cine stie cat de bine canti
Daca ai voce si talent, incearca sa-i mai convingi, apoi dupa asta trebuie sa vb cu un profesor care sa te indrume pe mai departe.
O sa-ti treaca faza cu cantatul, asta e de la o anumita varsta.
Eu zic sa-ti vezi de scoala, iar parintii tai au dreptate.
Cred ca daca intr-adevar ai fi avut talent, parintii tai nu ar fi "ratat" o astfel de sansa.
Este viata ta... tu decizi ce vrei sa fi cand vei fi mare.si mie imi place muzica.si parintilor nu.sunt cam in aceeasi situatie cu tine. dar e viata mea.chiar daca ei vor altceva pentru mine
Faci ca tine si esti fericit pentru ca sti ca asta ti'ai dorit.sau faci cum spun parintii tai si nu esti fericit cu ceea ce vor ei...
Take care!
Ar trebui sa vorbesti cu ei si sa le spui ca acesta este visul tau si ca nu ai sa te dai batut! Ca vrei cu orice pret sa ajungi cantaret. Ar fi dragut daca le-ai arata si alor tai ca ai talent. le-ai putea compune sau canta o melodie si sa le spui ca nu numai ei ar trebui sa vada talentul tau, ci intreaba lume
Totusi ai voce? daca nu vor fa ce vrei tu fa-o pe ascuns si daca vei fii bun spune-le, si daca ai dat-o in bara nu le spune nimic. asa am facut eu ca sa merg la karate
Arata-le ca ai o voce frumoasa si incearca sa-i faci sa creada in tine. Explicale ca asta e visul tau si cred ca o sa-i convingi!
Sper ca te-am ajutat!
Pai pustiu chiar ai ceva d munca, mai intai trebuie sa te convingi pe tine ca esti sigur de asta.
Prin convinsul parintilor o poti face amuzant si pentru tine si pentru ei:
Poti compune un cantecel gen:,, Eram candva un mic bait, Ce lucruri mari a visat, Dar parintii alte idei si-au imagint, Ei ma cereau avoct.Asa ca eu tristetea-mi alin, Cand din plin, Eu asta meserie vroiam, Si cantam, cantam, cantam, Suferinta-mi alungam, Pana cantaret devenam etc. sa nu imi zic ca ar trebui sa fi un exemplu d copil in ziua aiaori ai putea sa le faci o lectie d istorie despre cantareti cat sa nu-i mai duca capul...altfel ai putea sa le dai argumente etc.
Trebiue sa-ti pui imaginatia la incercare...cred ca va fi bine;-)
Aceeasi problema o am eu cu parintii mei.Lupta in continuare pentru ce iti doresti. poate pana la urma vor vedea cat de mult iti doresti acest lucru si vor accepta. pe acest principiu merg eu. sper ca ti-am fost de ajutor. o zi buna
kiopio29 întreabă: