| Doctorfishadi a întrebat:

Vreau sa formez un grup muzical cu cineva din Bucuresti,de preferat fata pentru concursuri gen X factor anul viitor,yotobe si tinte mai mari,poate facem o trupa eventual,sunt chitarist si vocalist,nu am studii aprofundate dar stiu ce este aceea o linie melodica,ton si stiu tehnica, daca cea care doreste infiintarea unui grup este si ea chitarista sau stie sa cante la vreun instrument ar fi mult mai bine deoarece eu stau mai slab la instrumental.De asemenea daca vrea o pot invata chiar eu tehnica vocala ( cat stiu si eu),sau daca la voce este 0, dar stie sa cante la un instrument foarte bine nu ma deranjaza.Repetitii putem face acasa la ea si la mine, si eu sunt la inceput si nu am prea multe "scule " dar se poate repeta oriunde si talentul iese la iveala oricum.Varsta chiar nu am un standard pentru asta, chiar si + 30 de ani sau 15 ani chiar nu ma deranjaza... poate pentru el/ea sa nu fie o piedica, eu am 20 de ani.Fire foarte comunicativa sunt,si deschisa,genuri muzicale,absolut aproape orice pot canta, mai ales melodiile de la bosquito mi se potrivesc foarte bine! Daca cineva doreste sa lase un mesaj si mai vorbim noi.