| Swordsman a întrebat:

Vreau sa imi cumpar chitara electrica, dar inca nu ma pot decide (nu sunt dispus sa dau mai mult de 600 lei, o cumpar ca sa invat sa cant). ceva recomandari? si daca stie cineva sa imi explice cum e cu arcurile pentru tremolo

Răspuns Câştigător
| hettfield a răspuns:

Site-ul asta are tot ce-ti trebuie sfaturi cum sa alegi chitara, lectii si piese: http://tabulaturi.ro/lectie.php?id=7 Succes!

| Swordsman explică (pentru hettfield):

Merci frumos

| hettfield a răspuns (pentru Swordsman):

Cu multa placere.Imi permit sa-ti dau si un sfat:Nu viteza face un chitarist, daca vrei sa ajungi la solouri cu viteze infernale, repeta multe ore la viteze foarte mici, asta e garantia succesului.Lumea e plina de chitaristi ratati care se balbaie si dau gres, incercand sa impresioneze prin viteza.Succes!

| Swordsman explică (pentru hettfield):

Inca odata, multumesc! o sa tin cont

6 răspunsuri:
| hettfield a răspuns:

Inca un site foarte important pentru chitaristi: http://forums.rgc.ro/topic/75290-achizitionare-chitara-electrica/ Bafta!

| DanyArtist a răspuns:

Te sfatuiesc sa inveti pe una acustica sau classica, si dupa ce stii mai multe sa iti iei electrica pentru ca cele electrice nu sunt pentru invatat sa canti, sa inveti sa canti la una e mult mai greu decat sa inveti sa canti la una acustica sau classica, asa ca cere imprumut cuiva poate celui care te invata una acustica sau clasica si intre timp strange bani vreo 200-300 de euro sa iti iei una buna, si sa nu iei secondhand ca pot avea defecte.

| DeadFallenAngel a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa inveti pe acustica(deoarece acustica nu iarta greselile si tehnicele gresite asa usor ca electrica) si sa-ti iei o chitara acustica poate pana in 600 de lei(nu iti lua ceva foarte ieftin pentru ca nu iti va fi usor sa inveti, eu iti recomand niste chitari martinez sau Ibanez la cam vreo 400lei)dupa ce vei invata macar vreo 6 luni sa canti la chitara aia ai putea sa te gandesti la niste chitari electtrice.in general daca vrei sa iti iei o chitara electrica de 600 lei poti sa iti iei chitara aria de pe mcmusic iar daca mai astepti si mai strangi bani si in acelasi timp mai si inveti ceva sa canti ai putea sa iti iei un ibanez la 800-900lei si plus amplificator si toate accesoriile necesare vei iesi la cam 1100-1500ron