Stai linistita, se invata solo acum 40 de ani, dar azi cu atatea beneficii?! Ia chitara, acustica nu clasica, crede-ma, o sa blestemi mai tarziu, daca are cine sa te ajute ia chiar electrica, desi nu strica sa inveti si acustica, e mai bine asa decat sa inveti in sens invers, electrica prima data si sa treci la acustica dupa. Nu e greu, daca vrei si iti place, nu e.
Hey si eu invata la chitare si da e cam greau eu am facut si cursuri si cam greau sincer. pe net nu stiu daca poti sa iti inveeti si daca vrei sa iti cumperi o chitara cumparati clasica cauta si uh pe net curusuri de chitara online invata pirma data acordurile si apoi canta kateo cantare cu acordurile pana te inveti sucess... funda?
Salut! Daca iti doresti cu adevarat ceva, cred sincer ca nimic nu te poate opri. Fireste ca e greu la inceput, toate lucrurile frumoase si durabile cer timp, disciplina si devotament. Cumpara-ti chitara pe care ti-o doresti, cauta un profesor in orasul tau (esti sigur-sigur ca nu e nici unul?) sau cere indrumarea unor prieteni care au experienta cu acest instrument. Dedica cel putin 20 de minute pe zi exersatului la chitara, nu-ti fie teama de durerea din degete (va disparea pe masura ce pielea se intareste... cu cat exersezi mai mult, cu atat va disparea mai repede disconfortul). Canta ceea ce-ti place, relationeaza teoria cu piesele tale preferate si, mai ales, nu-ti fie teama sa experimentezi. Mult succes!
PS: Poate cateva din sfaturile pe care le-am mai oferit pe http://www.lectii-de-chitara.ro iti vor fi de ajutor, te invit sa intri pe site;)